fialamala Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Chlapci poradte ,jak na spárování columba s parkovacími senzory? Mám oct 2 r.v.08.Co je třeba k tomu aby to chodilo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 vyměnit a přepojit jednotku PDC a nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindoo Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 (editace) Ahojte ,, kupil som octaviu 2 (8.2008) uz original zabudovani colombus. Auto ma tiez aj predne aj zadne parkovacie senzory ale ked zapnem parkovacieho asistenta tak na displeji sa nezobrazi to auticko. ide iba zvukovy signal. Treba to nejako zapnut ci musim tam nieco pomenit aby to fungovalo. Editováno: 3. Prosinec 2011, autor: pindoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Columbus byl asi dodělaný. ejspíš bude potřeba vyměnit jednotku PDC a změnit zapojení. Možná se bude muset taky dát novější gateway. Záleží co je v autě teď. Můžu dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Jak nejjednoduseji dostat CAN motoru k jednotce PDC? Musí se tahat dvoulinka až někam ke Gateway nebo by šlo použít stávající vedení CAN a jen ho přepojit až někde u řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Vaša mi to přepojoval pod palubkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Tak to je dobrá zpráva. Teď ještě vědět, kde to pod tou palubkou je :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Pokud mám přední i zadní parkováky a Bolero, vše funguje jak má. Bude fungovat i pokud vyměním za Columbuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davis 11 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Zdravím pánové. Mám klasický a pro vás tady již známí problém. Mám OII RS rv. 2006 a columbus dodán zřejmě v roce 08 či 09. Tudíš se mi na columbusovi nezobrazují parkovací senzory a možná i jiné věci o kterých nevím. Snad někdo bude umět poradit přes net. Obávám se, že je nutné něco dokoupit a proto je pro mě nejlepší varianta osobní pomoc někoho z vás. Pohybuji se po okrese Brno - venkov. Prosím tedy o pomoc, finanční vyrovnání je samozřejmostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Prostějov - mám vše potřebné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Take me to zajima..na kolik to vyjde cca kc? A co je vse nutne rozdelat pro instalaci? Nebo spise kolik to zabere casu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 záleží jestli máš odpovídající gateway, podle toho se odvíjí cena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Gateway tam mam tuhle 1K0 907 530 L . A MR 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 gateway je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 A jaka je cena potom teda cca? A co pak se vse rozdelava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.