boban84 Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Nazdar pánové.Přestalo mi hrát rádio,pojistky v poho,ale nehraje.Nevíte náhodou kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Velký problém vidím mezi židlí a klábosnicí, nebo mezi sedačkou a volantem - dej víc info, jinak se hodnotnější rady nedočkáš. Měřil jsi něco? Nebo jsi měnil repra, předělával dráty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteefMaster Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Zdravím.. mam uplne ten samy problem ale na pojistky sem se nedival...(nevim ktera) jinak pojistka na radiu je OK... Auto jsem privezl ze servisu kde mi pridavali zadni repra.. celkem slabe takze problem nebude v tom ze by to radio neutahlo.... a ve predu mam origoš repro...radio teda uz neni originalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Je to marný, je to marný, je to marný... Odvez to zpátky tam, kde se v tom vrtali a požaduj VRáTIT VE FUNKČNÍM STAVU - za to sis předpokládám zaplatil, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslavpe Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Mě nehrála levá strana tak jsem hledal čím by to mohlo být.Vyndal jsem rádio a měřil na konektoru reproduktorů jedna strana měla 4Ohmy a druhá nic.Pak jsem přišel na to že u sloupku je konektor odpojil jsem ho stáhl gumovou průchodku z kabeláže a tam jeden drát zlomený a asi tři měli poškozenou izolaci.Zlomený vodič jsem sletoval a oizoloval a opravil jsem izolaci i na ostatních drátech.A levá strana hraje.Ve škodovce mi řekli že se ty dráty občas lámou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteefMaster Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 radio bylo pojistkami ... ale stejne jsem to vratil, jelikoz mi nevymenily repro jak jsem pozadoval... Tak diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr2b Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Ahoj mam ten problem ze rano radio hralo a odpoledne po praci sednu do auta nastartuju radio funguje ale zvuk nejde, prijede domu kouknu na pojistky vse ok otevru dvere u ridice zase je zavru a zvuk najednou hraje, muze nekdo dat radu? taky se mi zda ze obsac hraje jedna strana min nez ta druha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete.zn Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 mám obdobný problém. občas se mi stane, že nastartuju a rádio se sice rozsvítí, ale nevydá ani hlásek. pak musím vyndat aspoň na 5 minut pojistku a když ji vrátím, rádio zase hraje. tak nevím, jestli je chyba na cestě k rádiu nebo to rádio mám hodit po psovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Tyhle problemy radii se probirali uz ve vlaknech k radium. Nekdy se to proste stane. Staci vypnut zapalovani a znovu ho zapnout a obvykle to jde. Pokud i tak ne, tka sup do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.