Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím.. mam uplne ten samy problem ale na pojistky sem se nedival...(nevim ktera) jinak pojistka na radiu je OK... Auto jsem privezl ze servisu kde mi pridavali zadni repra.. celkem slabe takze problem nebude v tom ze by to radio neutahlo.... a ve predu mam origoš repro...radio teda uz neni originalni...

Vloženo

Mě nehrála levá strana tak jsem hledal čím by to mohlo být.Vyndal jsem rádio a měřil na konektoru reproduktorů jedna strana měla 4Ohmy a druhá nic.Pak jsem přišel na to že u sloupku je konektor odpojil jsem ho stáhl gumovou průchodku z kabeláže a tam jeden drát zlomený a asi tři měli poškozenou izolaci.Zlomený vodič jsem sletoval a oizoloval a opravil jsem izolaci i na ostatních drátech.A levá strana hraje.Ve škodovce mi řekli že se ty dráty občas lámou. :kol-28:

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj mam ten problem ze rano radio hralo a odpoledne po praci sednu do auta nastartuju radio funguje ale zvuk nejde, prijede domu kouknu na pojistky vse ok otevru dvere u ridice zase je zavru a zvuk najednou hraje, muze nekdo dat radu? taky se mi zda ze obsac hraje jedna strana min nez ta druha

• o 1 měsíc později...
Vloženo

mám obdobný problém. občas se mi stane, že nastartuju a rádio se sice rozsvítí, ale nevydá ani hlásek. pak musím vyndat aspoň na 5 minut pojistku a když ji vrátím, rádio zase hraje. tak nevím, jestli je chyba na cestě k rádiu nebo to rádio mám hodit po psovi :huh:

Vloženo

Tyhle problemy radii se probirali uz ve vlaknech k radium. Nekdy se to proste stane. Staci vypnut zapalovani a znovu ho zapnout a obvykle to jde. Pokud i tak ne, tka sup do servisu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...