Whitefabia Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Zdravim vas chlapci mam problem.. ze mi nesedia zadne svetla na aute ... proste maly by byt tak utopene ale tie svetla co mam v aute mi vytrcaju von ... neviete ako ich spravne zalozit ?? uz som ich mal asi x krat vonku dnu skusal som vsetko a neviem si rady ... nesedia mi ani na jednej ani druhej strane... je pravda auto bolo podla KO a aj je to vidno ze bolo burane zo zadu ale len na jednej strane ... keby mi to tam nesedelo tak neriesim ...ale nesedi mi to ani na druhej strane a tam ta strana je neposkodena a nedotknuta ... svetla su origo Skoda dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Nemáš povytočené ty šrouby světel??Jestli nekouká závit,co má bejt zatočený v těle světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 14. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 na to som dal pozor nie nevytrca .. proste neide mi to do hlavy stale ako keby tam nieco zavadzalo uz som lezal aj v kufri pozeral som ze kde co zavadza no nie a nie na to prist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 16. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 nestretol sa s tym nikto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagmarka Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Zřejmně to způsobuje tloušťka těsnící gumy a nebo dvojité gumové těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.