Lubomir Vloženo 13. Listopad 2011 Vloženo 13. Listopad 2011 Pozdravujem. Vsimol som si, ze ked mam studeny motor, tak pocas rozbiehania na druhom pripadne tretom prevodovom stupni, ked sa motor nachadza v otackach medzi 15000 az 20000 za minutu, auto cukne akoby nemalo stavu. Pri rozbiehani to urobi len raz a zopar krat sa mi stalo akoby som mal natankovany skakaci benzin. Ked som to reklamoval v servise, nevedeli mi na to dat odpoved, skusal som pohladat riesenie aj na fore, no nic som nenasiel. Nakoniec som skusil natankovat benzin s 98/99/100 oktanovym cislom a cukanie sa stratilo. Mal niekto podobny problem? Je to sposobene 95 oktanovym benzinom? 95 oktanovy benzin som tankoval na roznych benzinkach a cukanie sa prejavovalo tak ci tak.... Citovat
maty13 Vloženo 15. Prosinec 2011 Vloženo 15. Prosinec 2011 Já tankuji pouze N95 a cukání jsem zatím nezaznamenal. A to jezdím z větší části na polský benzín, jelikož to mám do polského Těšína 14km. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.