Karl von Bahnhof Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Zdravím, upadla mi ta záslepka dírky na klíč v zámku. Taková ta na pružince co uzavře otvor zámku po vyndání klíče. Teď je díra do zámku volná a otevřená. Bojím se, aby mi tam v zimě nenatekla voda a nezamrzlo to. Případně aby to ve vnitř nedělalo neplechu. Co si myslíte? Je potřeba to řešit? Případně jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Dat namiesto zamku zaslepku alebo vymenit zamok-fabku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karl von Bahnhof Vloženo 18. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Vyměnit celej zámek (s centrálem) bude asi dost drahý co? Záslepka na dveřích u řidiče se mi taky moc nelíbí. Musel bych to pořád obíhat - není to na dálku. Není nějaký jiný řešení - příp. je to opravdu tak důležitý, že to stojí za ty prachy (zámek)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Zamok -fabka nema nic spolocne s centralom!! Meni sa len vlozka zamku. Alebo domontovat D.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karl von Bahnhof Vloženo 18. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Díky za odpovědi mistře A co by vyšlo levnějc, kdybych si to nechal u někoho udělat? (tedy i s cenou práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Objednat novu vlozku zamku na tvoje auto a vymenit. Cca 1500kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 robota tak na minútku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.