Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

v prvé řadě se omlouvám, že toto téma dávám do Hospody, nicméně jsem >> ZDE << založil téma, týkající se parkovacích senzorů a jejich zapojení. Poněvadž však tuto sekci mnoho lidí nenavštěvuje a já tuto problematiku musím vyřešit do zítřka, prosím vás aspoň tady o nějakou radu.

Děkuji :)

• o 4 týdny později...
Vloženo

chlapi,prosím o radu.

Prošel jsem témata o parkovacích senzorech,ale nikde jsem se nedočetl,co dělat když při zařazení zpátečky se ozve dlouhé pípnutí a pak se parking systém vypne. Nechal jsem to připojit na počítač a ten senzory vůbec nenašel.(jak kdyby tam nebyly)

Jenže kdyš se udělá pěkně a auto stojí na sluníčku a je pěkně,tak fungují bez problému.

Vloženo

chlapi,prosím o radu.

Prošel jsem témata o parkovacích senzorech,ale nikde jsem se nedočetl,co dělat když při zařazení zpátečky se ozve dlouhé pípnutí a pak se parking systém vypne. Nechal jsem to připojit na počítač a ten senzory vůbec nenašel.(jak kdyby tam nebyly)

Jenže kdyš se udělá pěkně a auto stojí na sluníčku a je pěkně,tak fungují bez problému.

Mám 1.9tdi Roomstra v plné výbavě

Vloženo

Parkovací senzory jsou vlastně vysílač a přijímač ultrazvukového signálu v jednom, oba od sebe oddělené mezerou.

Ta se občas zase*e a vznikne tak "akustický zkrat". Pak to signalizuje, že jsi těsně u překážky. Dřív se to projeví když jsou senzory vlhké.

Zkus je očistit, proudem vody, vyfoukat.

Vloženo

Parkovací senzory jsou vlastně vysílač a přijímač ultrazvukového signálu v jednom, oba od sebe oddělené mezerou.

Ta se občas zase*e a vznikne tak "akustický zkrat". Pak to signalizuje, že jsi těsně u překážky. Dřív se to projeví když jsou senzory vlhké.

Zkus je očistit, proudem vody, vyfoukat.

Dik zkusím

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...