_Denis_ Vloženo 19. Listopad 2011 Vloženo 19. Listopad 2011 Ahoj, v prvé řadě se omlouvám, že toto téma dávám do Hospody, nicméně jsem >> ZDE << založil téma, týkající se parkovacích senzorů a jejich zapojení. Poněvadž však tuto sekci mnoho lidí nenavštěvuje a já tuto problematiku musím vyřešit do zítřka, prosím vás aspoň tady o nějakou radu. Děkuji Citovat
Wojnar Vloženo 19. Listopad 2011 Vloženo 19. Listopad 2011 Jak to, že ne. Vždyť tam máš odpověď Citovat
_Denis_ Vloženo 19. Listopad 2011 Autor Vloženo 19. Listopad 2011 Taky právě dumám, zda díky tomuto tématu, nebo zda by tam byly i tak Citovat
vcela Vloženo 12. Prosinec 2011 Vloženo 12. Prosinec 2011 chlapi,prosím o radu. Prošel jsem témata o parkovacích senzorech,ale nikde jsem se nedočetl,co dělat když při zařazení zpátečky se ozve dlouhé pípnutí a pak se parking systém vypne. Nechal jsem to připojit na počítač a ten senzory vůbec nenašel.(jak kdyby tam nebyly) Jenže kdyš se udělá pěkně a auto stojí na sluníčku a je pěkně,tak fungují bez problému. Citovat
vcela Vloženo 12. Prosinec 2011 Vloženo 12. Prosinec 2011 chlapi,prosím o radu. Prošel jsem témata o parkovacích senzorech,ale nikde jsem se nedočetl,co dělat když při zařazení zpátečky se ozve dlouhé pípnutí a pak se parking systém vypne. Nechal jsem to připojit na počítač a ten senzory vůbec nenašel.(jak kdyby tam nebyly) Jenže kdyš se udělá pěkně a auto stojí na sluníčku a je pěkně,tak fungují bez problému. Mám 1.9tdi Roomstra v plné výbavě Citovat
Wojnar Vloženo 13. Prosinec 2011 Vloženo 13. Prosinec 2011 Parkovací senzory jsou vlastně vysílač a přijímač ultrazvukového signálu v jednom, oba od sebe oddělené mezerou. Ta se občas zase*e a vznikne tak "akustický zkrat". Pak to signalizuje, že jsi těsně u překážky. Dřív se to projeví když jsou senzory vlhké. Zkus je očistit, proudem vody, vyfoukat. Citovat
vcela Vloženo 21. Prosinec 2011 Vloženo 21. Prosinec 2011 Parkovací senzory jsou vlastně vysílač a přijímač ultrazvukového signálu v jednom, oba od sebe oddělené mezerou. Ta se občas zase*e a vznikne tak "akustický zkrat". Pak to signalizuje, že jsi těsně u překážky. Dřív se to projeví když jsou senzory vlhké. Zkus je očistit, proudem vody, vyfoukat. Dik zkusím Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.