Přejít na obsah

vcela

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení vcela

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. vcela

    Parkovací senzory

    chlapi,prosím o radu. Prošel jsem témata o parkovacích senzorech,ale nikde jsem se nedočetl,co dělat když při zařazení zpátečky se ozve dlouhé pípnutí a pak se parking systém vypne. Nechal jsem to připojit na počítač a ten senzory vůbec nenašel.(jak kdyby tam nebyly) Jenže kdyš se udělá pěkně a auto stojí na sluníčku a je pěkně,tak fungují bez problému. Mám 1.9tdi Roomstra v plné výbavě
  2. vcela

    Parkovací senzory

    chlapi,prosím o radu. Prošel jsem témata o parkovacích senzorech,ale nikde jsem se nedočetl,co dělat když při zařazení zpátečky se ozve dlouhé pípnutí a pak se parking systém vypne. Nechal jsem to připojit na počítač a ten senzory vůbec nenašel.(jak kdyby tam nebyly) Jenže kdyš se udělá pěkně a auto stojí na sluníčku a je pěkně,tak fungují bez problému.
  3. vcela

    Motorový olej

    http://www.oleje-pema.cz/cs/mazivarske-myty.html
  4. vcela

    Motorový olej

    Posílám odkaz- vše o motorových olejích http://www.oleje-pema.cz/cs/kvalita-zakladovych-mazacich-oleju.html
  5. Bridgestone Potenza RE050A 205/40 R17 84W http://pneumatiky.heureka.cz/bridgestone-potenza-re050a-205-40-r17-84w/
  6. Mirku nechci tě odrazovat,ale drž se zápisu v techničáku! Výrobce tam rozměry povolených pneu nedává jen tak. Vypomáhám v sezoně v pneuservise,tak vím co říkám. Už jsem pár chytráků viděl,co si na vlastní přání dali obout to co chcou oni a za nějaký čas přijeli zpátky. Zničená guma a v horším případě podběh.Nezapomínej,že se mění s výškou obvod a při zatočení a zatížení auta se to někde potká.
  7. Koukni se na to. http://www.loctite.as/?p=productsMore&iProduct=156&sName=Cistic-klimatizace--150-ml--Loctite
×
×
  • Vytvořit nový...