Publikováno Listopad 22, 201113 r Ahojte, podarilo sa mi pri vymene predneho laveho kolesa urvat srubu. Je nebezpecne jazdit len na 3?
Listopad 22, 201113 r Na třech to jde, akorat bych tam dal poklici ať to cajti nevidi, ale samozřejmě oprava v nejbližším termínu.
Listopad 22, 201113 r Mě se tohle povedlo u původního auta postupně dokonce dvakrát, šrouby jsme při povolování nijak nervali a praskaly jako by byly z marcipánu, pak jsem koupil celou sadu šroubů novou, opravit mi to pomohl kamarád, sundali jsme kolo, kotouč a navařili na šroub matku přes kterou jsme jej vytočili, určitě najdeš nějakého šikovného kamaráda s COčkem ...
Listopad 22, 201113 r Záleží na tom, kde se šroub "cvakne", pokud je urvaný až u kotouče/bubnu, pomůže na něj nastříkat jakýkoliv přípravek pro uvolňování závitů a pak do něj klepat s pomocí důlčíku a kladiva - samozřejmě ve směru vyšroubovávání...
Listopad 24, 201113 r existují vytahováky zlomených šroubů - šroub se navrtá a speciálním trnem povolí. Občas pomůže vrtání šroubu vrtákem s obráceným stoupáním - záleží, jak je to v materiálu zakousnuté
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.