myshek Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Ahojte, podarilo sa mi pri vymene predneho laveho kolesa urvat srubu. Je nebezpecne jazdit len na 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Na třech to jde, akorat bych tam dal poklici ať to cajti nevidi, ale samozřejmě oprava v nejbližším termínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Mě se tohle povedlo u původního auta postupně dokonce dvakrát, šrouby jsme při povolování nijak nervali a praskaly jako by byly z marcipánu, pak jsem koupil celou sadu šroubů novou, opravit mi to pomohl kamarád, sundali jsme kolo, kotouč a navařili na šroub matku přes kterou jsme jej vytočili, určitě najdeš nějakého šikovného kamaráda s COčkem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Záleží na tom, kde se šroub "cvakne", pokud je urvaný až u kotouče/bubnu, pomůže na něj nastříkat jakýkoliv přípravek pro uvolňování závitů a pak do něj klepat s pomocí důlčíku a kladiva - samozřejmě ve směru vyšroubovávání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 existují vytahováky zlomených šroubů - šroub se navrtá a speciálním trnem povolí. Občas pomůže vrtání šroubu vrtákem s obráceným stoupáním - záleží, jak je to v materiálu zakousnuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.