carda Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Zdravím, chtěl jsem poprosit o radu.Kamoš přijel s mou starou oktavkou a chtěl vymněnit baterii.Tak jsme jí vymněnily a posleze jsem si všimnul že navi chce kod tak jsem ho tam s paměti vložil a špatně.Ukazal se špatný 1 pokus.Tak jsem navi vypnul a šel najít kod do papíru.A jak jsem ho našel tak jsem zapnul navi a už mi to psalo v kolonkách pro kod SAFE a pod tím napsáno zakodováno.Nevíte prosím jak mužu vložit kod??Pokus byl jen jeden.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 nechej zapnuté zapalování a navigaci 1hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 pokud na ní není nastaveno, že se má po 30ti minutách sama vypnout....myslím si, že někde na zadní straně je kod, ale nejsem si jistý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 na zadní straně kod není, vždyt to by byl nesmysl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 @karel.LPG: Navigace je takhle ve zvlášním režimu, a na nastavení nebude brán zřetel. @Milhausek: Myslel asi to, že takhle to mají někteří napsané fixem někde na skříni. Jsem se taky orosil, když jsem krátce po koupi auta, kdy jsem ještě nevěděl všechny souvislosti, neuvážené odpojil baterku. Naštěstí byl kód rádia napsán fixem na plechovém krytu. Auto je z bazaru a bylo už i s rádiem. O původu rádia raději nepřemýšlím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka ol Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 a04_skoda_fabia_navigace_dx_navod_k_obsluze.pdf (application/pdf objekt) tady je navod na dx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirimac Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Zdravím všechny, co když jsem kód ztratil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Já si sice myslím, že to nejde (ztratit kód), ale budíž. Pokud byla v autě od výroby a Ty máš od něj papíry, pak ve Škodovce. Jinak na netu určitě najdeš "firmy", které se takovou činností jako vyčtení kódů, odblokování, apod., zabývají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.