orlicko.eu Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Čaute, doufám, že to tu nikde není, ale snad ne... Chystám se na kompletní výměnu výfuku vč. katalyzátoru na O1 1.8 20V... Jak sundám střední a koncový díl výfuku tuším, ale není mi úplně jasné jak sundat katalyzátor, protože je lomený nad nápravnicí a není mi jasné, jak povolit oněch 6 šroubů ve předu na přírubě k motoru ? Je k tomu potřeba nějaké extra nářadí ? nebo se tam dostanu běžnou golou ? Pokud už to někdo sundával na této motorizaci děkuji za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 mám ten samý motor,stačí obyčejná gola sada myslím že na to je 16 ořech,použij prodloužení goly + kloubek.jde to dobře,trochu horší přístup. šrouby si předem prostříkni VDčkem,nebo je povoluj při ohřátým motoru,osvěčilo se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.