RPol Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Ahoj všem, můžete mi prosím někdo potvrdit mou domněnku, že navigace Cruise namá vsup z externího zdroje AUX? Zabudovaná zdířka AUX nelze využít pro přehrávání hudby z MP3 přehrávače. Rádio sice umí přehrávat MP3, ale kvalita přehrávání není nic moc. Zřejmě nějaká chyba v mechanice. Proto řeším jiný způsob... Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 pokud tam máš aux vstup a dobře zapojený tak by to mělo fungovat.. myslím že cruise aux má.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RPol Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 AUX vstup v autě je. Předpokládám, že od zdířky vede kabel přímo do konektoru rádia. Lze to tedy vůbec špatně zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 podle schémat ověřit kde je zapojen přímo v radiu na správných pozicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RPol Vloženo 3. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2012 podle schémat ověřit kde je zapojen přímo v radiu na správných pozicích Tak jsem se k tomu konečně dostal. Zapojení se tváří v pořádku. Na mini konektoru: PIN1 - AUX L PIN 7 - AUX P PIN2 - zem Tak se spíše obávám, že to neumí rádio :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Zdravím, potřebuju poradit s AUX vstupem, myslel sem si, že bych si ho mohl dodělat do své O2... Sehnal jsem si konektor do jumbo boxu i konektor do rádia, potřebuju ale poradit jak to propojit, jaký mám sehnat kabel a co kam zapinovat. A taky jaké rádio podporuje AUX vstup. mám základní STREAM a chtěl bych bolero, pujde to na BOLERU připojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Na Boleru to půjde. Na samotném radiu je samolepka pro připojení. Jinak zde: Bolero_konektor1.pdf Musí se to ale pak správně nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.