LucasCZE Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Sygic jsem zkousel. Jel jsem do Slovinska a uzasny Sygic mi na kazdem druhem sjezdu z dalnice hlasil, at sjedu. To kdyz jsem udelal, tak me okamzite navedl zpatky na tu samou dalnici. Nechapu. Asi ficura proti usnuti? Nebo spatny vtip? Takze Sygic uz radeji ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Tak sygic používám v zahraničí a Ok. Vloni jsem jel do HR a žádný problém. Velký výběr map a 2-3x do roka aktualizace. Jinak jezdím na waze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Mozna mel jen spatny den. Treba mu dam jeste nekdy sanci. S Navigonem jsem v podstate spokojeny az na 2 veci. Jednak mi ovladani aplikace prijde strasne pomale (nemam zrovna spatny telefon, jine aplikace funguji svizne) a taky me strasne stve, ze se hlasitost navigace nastavuje spolecne s hlasitosti vyzvaneni a upozorneni. Casto jezdim se stazenym zvukem na minimum a unikaji mi ruzne notifikace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.