zd3nc00 Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Tak môj problém by som definoval nasledovne: po prejazde kolají, či hrbolov na križovatkách alebo hrbolatých zákrut mi dá sa povedať búcha niečo na zadnej náprave, z pohľadu z poza auta som zistil že sa mi trošku rozchádzajú kolesá smerom von, geometriu som si dával robiť digitálnu u známeho na jar takže bude to buď v tlmičoch, v uložení tlmičov, a tyčkách stabilizátora? ak hej má niekto skúsenosť s kúpou náhradných dielov, alebo dáku stránku a vedel by pomôcť? mám O2/2005 najazdených 186tis. denno denne využívam auto do práce a z práce (denne okolo 60km) a tiež vozím 3 kolegov, čiže auto je aj značne zaťažené. ďakujem za prípadné rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sky_master Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Jestli se Ti "rozcházejí kola" tak by to mohlo být vymačkané uložení horních a dolních ramen. Zvuky mohou dělat tyčky stabilizátoru nebo horní uložení tlumičů. No, při 186tis.km hádám, že to bude asi kombinace všeho jmenovaného. Začal bych asi tím uložením tlumičů a tyčkami stabilizátoru. Zkus mrknout na www.cc-autodily.cz - mají dobré ceny a original díly. Přeji hodně štěstí - také řeším něco podobného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Take jsem měl problém s boucháním na nerovnostech - vyměnil jsem silentbloky na obou napravach a je klid... Základ he zjistit, co je příčinou a pak už je to v pohodě. CC Autodily taky doporučuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Koukám kluci na ty tyčky stabíku ..z 900 na 300 ?? Mají tam tak divoké slevy nebo koukám blbě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 (editace) zadní 560kč http://www.cc-autodi...A&model=OCTAVIA přední 300kč http://www.cc-autodi...ci-stabiliz-2_2 obojí je originál... Editováno: 25. Duben 2012, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 No to koukám na ty ceny..i když beru ložiska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 CC AUTODÍLY jsou nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.