Přejít na obsah

Búchanie zadnej nápravy po prejazde hrbolmi

zd3nc00

Doporučené příspěvky

Tak môj problém by som definoval nasledovne: po prejazde kolají, či hrbolov na križovatkách alebo hrbolatých zákrut mi dá sa povedať búcha niečo na zadnej náprave, z pohľadu z poza auta som zistil že sa mi trošku rozchádzajú kolesá smerom von, geometriu som si dával robiť digitálnu u známeho na jar takže bude to buď v tlmičoch, v uložení tlmičov, a tyčkách stabilizátora? ak hej má niekto skúsenosť s kúpou náhradných dielov, alebo dáku stránku a vedel by pomôcť? mám O2/2005 najazdených 186tis. denno denne využívam auto do práce a z práce (denne okolo 60km) a tiež vozím 3 kolegov, čiže auto je aj značne zaťažené. ďakujem za prípadné rady:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Jestli se Ti "rozcházejí kola" tak by to mohlo být vymačkané uložení horních a dolních ramen. Zvuky mohou dělat tyčky stabilizátoru nebo horní uložení tlumičů. No, při 186tis.km hádám, že to bude asi kombinace všeho jmenovaného. Začal bych asi tím uložením tlumičů a tyčkami stabilizátoru. Zkus mrknout na www.cc-autodily.cz - mají dobré ceny a original díly. Přeji hodně štěstí - také řeším něco podobného...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...