semirr96 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) chlapci uz nejaku dobu riesim vyssiu spotrebu. Skusal som prepocitavat aj cez realnu spotrebu a je to vyssie. Po zosynchronizovani vacky-kluky na 0,0 stupnou ziadna zmena. Dalsia vec co ma napada je ta vaha vzduchu podla coho, alebo aka hodnota je vlastne za spravna a v ktorej skupine a poly to mam kontrolovat dik. Je to oktavia II 1.9 TDI 77 KW BXE Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: semirr96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Este nam prezrad aku mas SPOTREBU??? Prisla ZIMA spotreba vzdy stupne. Tvoja OC2 nebude mat NIKDY spotrebu 4L na 100KM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semirr96 Vloženo 8. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Prochy tych 4L tam mat nechcem, ale hlasi mi to 8l/100km realne cca 7.5l/100 (vypoctom). Chcem si ale skontrolovat vahu vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) 7,5L na 100km kde jazdis?? MESTO??? DIALNICA??? Na DIESLI treba vediet aj jazdit!!! Precitaj si link kde mi tiez JEDEN tvrdil ze vie jazdit na DIESLI. LINK: VAHA VZDUCHU-DIAGNOSTIKA. Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Osobně mám oproti létu spotřebu výše cca o 1L. Takže spotřeba je kolem 6.5 - 7L/100km, ale jezdím na 15". Jak píše PROCHY, hodně záleží jak s tím jezdíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.