Killingman Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Konecne jsem upravil predni cast tak nejak k obrazu svemu - nepovazuji to za tunning, ale spise za styling k predstave majitele, co na to rikate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ty bocni vydechy nebo jak to nazvat,se mi i libi ale jinak se mi to nejak zvlast nelibi...Nemam ale nic proti tve uprave,azdy podle sveho vkusu..jen jsem vyslovil svuj nazor a nehanim nikomu nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Líbí-decentní, elegantní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Je to docela pěkne jen čistě ze zvědavosti z jakého nárazniku jsi začal protože práce je provedena perfektněa na pohled i čistě provedeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 hmm líbí _po__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 MĚ osobně se to líbí, tato maska me bere na Superblbech a Pasacich, i na Octe je koukam hezka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Nádhera, jsi borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 hezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Kdepak jenom sem ty výdechy už viděl ale jinak to jde , se jim to i celkem povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Je to docela pěkne jen čistě ze zvědavosti z jakého nárazniku jsi začal protože práce je provedena perfektněa na pohled i čistě provedeno Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik Ano, veřejně přiznávám, že k takto zapuštěným výdechům mě inspiroval Borq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Fakt pěkný. Nic přehnaného a pěkně udělaný. Další komu můžu zavidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik a na to obyč nárazníku je ten překryt co prodává MIlotec a je to přelaminovaný, že jo Kille je to moc hezké zase změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik a na to obyč nárazníku je ten překryt co prodává MIlotec a je to přelaminovaný, že jo Kille je to moc hezké zase změna Ano, je tam to lízátko od Milotecu (jako ostatně všechno), pak to nějak nalepili a celý přelakovali do barvy (celej nárazník) - díky za pochvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ell Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik a na to obyč nárazníku je ten překryt co prodává MIlotec a je to přelaminovaný, že jo Kille je to moc hezké zase změna Ano, je tam to lízátko od Milotecu (jako ostatně všechno), pak to nějak nalepili a celý přelakovali do barvy (celej nárazník) - díky za pochvalu Gratulujem,máš to pekné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.