Publikováno Červenec 31, 200619 r Konecne jsem upravil predni cast tak nejak k obrazu svemu - nepovazuji to za tunning, ale spise za styling k predstave majitele, co na to rikate?
Červenec 31, 200619 r ty bocni vydechy nebo jak to nazvat,se mi i libi ale jinak se mi to nejak zvlast nelibi...Nemam ale nic proti tve uprave,azdy podle sveho vkusu..jen jsem vyslovil svuj nazor a nehanim nikomu nic.
Červenec 31, 200619 r Je to docela pěkne jen čistě ze zvědavosti z jakého nárazniku jsi začal protože práce je provedena perfektněa na pohled i čistě provedeno
Červenec 31, 200619 r MĚ osobně se to líbí, tato maska me bere na Superblbech a Pasacich, i na Octe je koukam hezka...
Srpen 1, 200619 r Autor Je to docela pěkne jen čistě ze zvědavosti z jakého nárazniku jsi začal protože práce je provedena perfektněa na pohled i čistě provedeno Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik Ano, veřejně přiznávám, že k takto zapuštěným výdechům mě inspiroval Borq
Srpen 1, 200619 r Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik a na to obyč nárazníku je ten překryt co prodává MIlotec a je to přelaminovaný, že jo Kille je to moc hezké zase změna
Srpen 1, 200619 r Autor Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik a na to obyč nárazníku je ten překryt co prodává MIlotec a je to přelaminovaný, že jo Kille je to moc hezké zase změna Ano, je tam to lízátko od Milotecu (jako ostatně všechno), pak to nějak nalepili a celý přelakovali do barvy (celej nárazník) - díky za pochvalu
Srpen 1, 200619 r Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik a na to obyč nárazníku je ten překryt co prodává MIlotec a je to přelaminovaný, že jo Kille je to moc hezké zase změna Ano, je tam to lízátko od Milotecu (jako ostatně všechno), pak to nějak nalepili a celý přelakovali do barvy (celej nárazník) - díky za pochvalu Gratulujem,máš to pekné!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.