Killingman Vloženo 31. Červenec 2006 Vloženo 31. Červenec 2006 Konecne jsem upravil predni cast tak nejak k obrazu svemu - nepovazuji to za tunning, ale spise za styling k predstave majitele, co na to rikate? Citovat
maros Vloženo 31. Červenec 2006 Vloženo 31. Červenec 2006 ty bocni vydechy nebo jak to nazvat,se mi i libi ale jinak se mi to nejak zvlast nelibi...Nemam ale nic proti tve uprave,azdy podle sveho vkusu..jen jsem vyslovil svuj nazor a nehanim nikomu nic. Citovat
Neználek Vloženo 31. Červenec 2006 Vloženo 31. Červenec 2006 Je to docela pěkne jen čistě ze zvědavosti z jakého nárazniku jsi začal protože práce je provedena perfektněa na pohled i čistě provedeno Citovat
Davon Vloženo 31. Červenec 2006 Vloženo 31. Červenec 2006 MĚ osobně se to líbí, tato maska me bere na Superblbech a Pasacich, i na Octe je koukam hezka... Citovat
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Kdepak jenom sem ty výdechy už viděl ale jinak to jde , se jim to i celkem povedlo Citovat
Killingman Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Vloženo 1. Srpen 2006 Je to docela pěkne jen čistě ze zvědavosti z jakého nárazniku jsi začal protože práce je provedena perfektněa na pohled i čistě provedeno Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik Ano, veřejně přiznávám, že k takto zapuštěným výdechům mě inspiroval Borq Citovat
alesbrno Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Fakt pěkný. Nic přehnaného a pěkně udělaný. Další komu můžu zavidět. Citovat
Hensel Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik a na to obyč nárazníku je ten překryt co prodává MIlotec a je to přelaminovaný, že jo Kille je to moc hezké zase změna Citovat
Killingman Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Vloženo 1. Srpen 2006 Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik a na to obyč nárazníku je ten překryt co prodává MIlotec a je to přelaminovaný, že jo Kille je to moc hezké zase změna Ano, je tam to lízátko od Milotecu (jako ostatně všechno), pak to nějak nalepili a celý přelakovali do barvy (celej nárazník) - díky za pochvalu Citovat
Ell Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Je to normalni naraznik co je na Octavii od r. 2001 tusim - proste obycejnej normalni naraznik a na to obyč nárazníku je ten překryt co prodává MIlotec a je to přelaminovaný, že jo Kille je to moc hezké zase změna Ano, je tam to lízátko od Milotecu (jako ostatně všechno), pak to nějak nalepili a celý přelakovali do barvy (celej nárazník) - díky za pochvalu Gratulujem,máš to pekné! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.