Červenec 19, 201510 r Prisiel niekto na to ako sa rusi ta kontrola ziaroviek cez adaptaciu eeprom? Celkom by ma zaujimalo ako to softwarovo vypnut...
Září 1, 20187 r Zdravím, dnes jsem úspěšně nainstaloval LED do osvětlení RZ i bez odporu pro "oblbnutí" kontroly žárovek. Kódování je následující: 09/Centrální el. Coding-07 Long Coding helper Bit 6 of byte 23, "lamp monitoring (cold) license plate lamps, zrušit zaškrtnutí Bit 7 of byte 17, "license plate light without plus width modulation (PWM)(led light)," zaškrtnout Vymazat chybovou hlášku. Vše šlo udělat s obyčejnou diagnostikou z Číny.
Leden 21, 20214 r Už někdo přišel na to jak vypnout hlídání prasklé žárovky mám Octavia II facelift 2012 děkuji za odpověď
Duben 18, 20241 r Ahoj tak já jsem řešil problém s výměnou žárovek denního svícení za led. Takže to funguje takhle .Buď pralelně odpor 45 ohmů 10W na každou led žárovku ,nebo a tak jsem to udělal já na každou led žárovku jem paralelně k ledkám na žárovce napájel 2 žárovičky 12V z kontrolek dá se koupit v Hadexu po 4 koruny kus no a je to ok .https://www.hadex.cz/k528e-zarovka-mini-celosklenena-12-24v50ma-prumer-3x7mm/ (když jsem tam dal jen jednu tak to na studeno hlásilo chybu )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.