paldous Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Prisiel niekto na to ako sa rusi ta kontrola ziaroviek cez adaptaciu eeprom? Celkom by ma zaujimalo ako to softwarovo vypnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Lze vypnout jak v BCM(BSG jednotce) tak v budíkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 A v tej BCM sa to kde da vypnut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Ve Strakonicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky007 Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Zdravím, dnes jsem úspěšně nainstaloval LED do osvětlení RZ i bez odporu pro "oblbnutí" kontroly žárovek. Kódování je následující: 09/Centrální el. Coding-07 Long Coding helper Bit 6 of byte 23, "lamp monitoring (cold) license plate lamps, zrušit zaškrtnutí Bit 7 of byte 17, "license plate light without plus width modulation (PWM)(led light)," zaškrtnout Vymazat chybovou hlášku. Vše šlo udělat s obyčejnou diagnostikou z Číny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanynecek Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Už někdo přišel na to jak vypnout hlídání prasklé žárovky mám Octavia II facelift 2012 děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raddd Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna Ahoj tak já jsem řešil problém s výměnou žárovek denního svícení za led. Takže to funguje takhle .Buď pralelně odpor 45 ohmů 10W na každou led žárovku ,nebo a tak jsem to udělal já na každou led žárovku jem paralelně k ledkám na žárovce napájel 2 žárovičky 12V z kontrolek dá se koupit v Hadexu po 4 koruny kus no a je to ok .https://www.hadex.cz/k528e-zarovka-mini-celosklenena-12-24v50ma-prumer-3x7mm/ (když jsem tam dal jen jednu tak to na studeno hlásilo chybu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvanyovec Vloženo 20. Srpna Sdílet Vloženo 20. Srpna A co takhle si koupit vic jak 55w led zarovky a je po problemu… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.