mahudo Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Zdravím, neviete náhodou niekto, čo stoja plasty v prednom spoileri? (tie plasty, kde sú osadené hmlovky). Nejaká dobrá duša mi to v noci na parkovisku vykopla. A ešte skúste prihodiť, či svojpomocná výmena je zložitá. Vopred díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 plasty nebudou drahý, a stačí je tam jen nacvaknout příště- tomu vpředu se řiká přední nárazník, já než mi došlo co potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresent...id=19399&Page=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahudo Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 nemyslel som nárazník, ale tie čierne plasty čím je nárazník vyplnený (ak tam nemáš hmlovky, tak sú tam také čierne plasty) no a toto som chcel vedieť cenu, pretože cenu nárazníka najdeš bez problémov. inak vďaka za link, takže to nestojí za nahlasovanie škody do poisťovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Zaleži ake chceš,stary typ-obdlžnikove som kupoval v škoda servise asi pred pol rokom.Jedna krytka stala asi 40sk už si to presne nepamätam.Dosť ma to prekvapilo taka nizka cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.