Publikováno Srpen 1, 200619 r Zdravím, neviete náhodou niekto, čo stoja plasty v prednom spoileri? (tie plasty, kde sú osadené hmlovky). Nejaká dobrá duša mi to v noci na parkovisku vykopla. A ešte skúste prihodiť, či svojpomocná výmena je zložitá. Vopred díky
Srpen 1, 200619 r plasty nebudou drahý, a stačí je tam jen nacvaknout příště- tomu vpředu se řiká přední nárazník, já než mi došlo co potřebuješ
Srpen 1, 200619 r Autor nemyslel som nárazník, ale tie čierne plasty čím je nárazník vyplnený (ak tam nemáš hmlovky, tak sú tam také čierne plasty) no a toto som chcel vedieť cenu, pretože cenu nárazníka najdeš bez problémov. inak vďaka za link, takže to nestojí za nahlasovanie škody do poisťovne
Srpen 1, 200619 r Zaleži ake chceš,stary typ-obdlžnikove som kupoval v škoda servise asi pred pol rokom.Jedna krytka stala asi 40sk už si to presne nepamätam.Dosť ma to prekvapilo taka nizka cena.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.