Přejít na obsah

PropeThy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    92
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 582 zobrazení profilu

Oznámení PropeThy

  1. Ano mám chip od SGS Motorpower auto jede výborně ale spotřeba lehce stoupla. No já dal i větší kola, takže jedno k druhému... Ale jízdní vlastnosti jsou fakt lepší. Ničeho se neboj a pokud se má něco pokazit, tak se tak stane i bez chipu... To se stává a stávat bude...
  2. Může mi někdo potvrdit, zda chrom lišta u zadních dveří je součást toho malého zadního okna u liftbacku facelift? Přední a zadní dveře jsou jen na výměnu chromové lišty ale ta zaoblená část by právě měla být jako celek malého okýnka... Případná záměna za černou (dechrom) by byl výměnou kus za kus? Díky.
  3. Mám nově Continental PC6 v rozměru 225/40 R18 a jak psal kolega výše, také při dešti na dálnici to bylo znát, že to podkluzuje. Jsem jel cca 100 a když přede mnou auto uhlo, zrychlil jsem a úplně to začalo podkluzovat. Tohle jsem teda ještě nezažil a vůbec jsem z toho neměl a nemám dobrý pocit. Asi můžu být rád že jsem tohle zažil na dálnici a na rovince, v zatáčce někde na okresce bych taky mohl skončit ve škarpě... Kola jsou správné nahuštěná, obutá, vyvážená, najeto asi 500 km. Co s tím? Víc zajet nebo raději koupit jiný?
  4. No tyhle podobný zvuky bývají i od spojky. Vůle v lamele či co.
  5. Díky za info. Taky jsem si až teď všiml doplnění....
  6. Díky díky za objasnění. Takže máš na zimu pneu 225/45 R17 91V i když máš v VTP - W? To je dáno tím, že se u zimních pneu může použít rychlostní index o třídu níž? Ale u zimních pneu je i hodnota - H? Takže z hodnoty W můžu max na hodnotu V nebo až na hodnotu H? Vím, že se ptám jak blb ale hledal jsem tyto informace 2 dny na netu a nejsem z toho vůbec moudrý a rád bych to pochopil správně.... Dikec.
  7. Děkuji za odpověď, nicméně jsem měl za to, že abych mohl použít zimní pneu, musí u rozměrů kol a pneu být nápis M+S. Tím je přeci označována zimní pneumatika. Když tam tato značka není, mělo by se tedy jednat jen o letní pneu. Jako rád se budu plést, jen mi to nejde do hlavy. Nebylo by jednodušší teda mít všechny rozměry bez teho M+S a brát to tak, že si majitel sám může zvolit, co chce?
  8. Pánové, dokážete mi poradit? Na léto jsem měl 17 Triusy s 225/45 pneu ale rád bych si je nechal na zimu. Jenže ve VTP nemám k těmto kolům možnost (M+S) zimní pneumatiky - bod 20-21. Jde to nějak vyřešit? Díky...
  9. Díky, už jsem se k tématu nevracel ale zjistil jsem si co a jak. Každopádně díky za snahu. Zatím se problém znovu neobjevil ale jsem s tím smířený, že to časem bude na výměnu.
  10. Vracím se k dotazu. Do servisu jsem ještě nejel nicméně jsme zjistil, čím se ten zvuk objevuje. Při zapnutí vyhřívání čelního skla. Abych to upřesnil, měl jsem zaplé i vyhřívání sedadel, volantu apod. Ale jakmile jsem zapl vyhřívání skla, začalo to. Takhle laicky mi přijde, že vysokým odběrem proudu na vyhřívání už nějaká součástka u motoru "naříkala" že je toho na ni moc. Ale co?
  11. No bezva, při 36 000 už odchází... No, zajedu do servisu, co mi na to řeknou. Díky.
  12. Dnes jsem si všiml divného zvuku z motorového prostoru ale nejslysitelnejsi je od kola, viz video. Nevíte co by to mohlo být? Díky za radu 20211128_150501.mp4
  13. Když člověk nespěchá...
  14. Tohle určitě není z výroby, takže jsi několikáty majitel a předchozí majitel tam dal tyhle kola, která holt nejsou dle VTP.
  15. Prosím zdejší profíky, nevíte, jaká kabeláž je vedena do toho světla ve dveřích? Nemá někdo technické informace, návod a číslo dílu? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...