Přejít na obsah

Nejde stahovaní oken,inter.osvětl,posun el.sedaček...

SID

Doporučené příspěvky

Měl jsem v autě potopu /velkou/.u sedadla řidiče.Teklo to z motor.prostoru rovnou přes palubní desku.Teklo to protože jsem vyndal těsnění a už jsem ho tam zapoměl dát.a asi jsou ucpaný odtokové kanalky takže voda šla přes palibovku.Ted mi nejde stahování oken,posun sedaček,centralní zamykaní a když zavřu dveře tak asi po 5min.to začne alarm houkat,interiové osvětlení ale to už nešlo před potopou.Vyčetl jsem zde že to dělá svazek pod kobercem řidiče - tam bylo taky hodně vody.Chtěl bych to tedy překontrovat ve svazku ale nemužu odsunout el.sedačku dozadu -nejde to nějak mechanicky?Pojistku jsem vyměnil a tou to není.Nevíte kam se všude podívat aby jsem to překontroval,případně opravil.Díky za rady

Editováno: , autor: SID
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Přesně tu samou poruchu jsem řešil před půl rokem a pomohl mi náš expert Ace Ventura. Budeš muset mu napsat SZ a požádat jej o vysvětlení a radu. Já jsem jen asistoval a tak vím, že pod palubkou za držákem relátek jsou bimetalové pojistky pro každé přední sedadlo zvlášť. Víc Ti zatím nepomohu, ale Ace Ti určitě poradí. Myslím, že ta bimetál pojistka se přehřeje, když  je sedadlo zatížené a je hnáno posuvem do krajní meze, nebo tak něco. :gunners3:

Odkaz ke komentáři

Vyse uvedenou zavadu jsem mel taky, vzdycky stacilo vypojit konektor od sedadla a uz zase fungovalo, mozna na to ma vliv spatne ukostrna komfortni jednotka na podlaze u ridicejak je v mokru kostrici bod, zkusit vycistit a pritahnout, od te doby co jsem udelal a netece do auta to uz neudelalo

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Dobrý den,

prosím mám také problém ze sedačkou spolujezdce. Nejde mi posun SUB 2003(naklápění opěradla jede). Sedadlo je v dolní poloze a nejde demontovat. Také jsem měl problém s vnitřním osvětlením to jsem dnes odstranil (dočetl jsem se zde že to můžou být také uhnilé vodiče víte prosím kde jsou a jaké?). Vůz jsem koupil nedávno a na spínači posuvu toho sedadla je prázdná zdířka to má být? Také na tomto vlákně jsem se dočetl o bimetalových pojistkách sedadel za držákem relátek víte kde to je? Děkuji za každou radu.

Odkaz ke komentáři

Takže šéfe, toto téma, kde máš vše nafoceno na stříbrném podnose se nachází hned na straně 2, tj. ta následující. Takže příště už si budeš muset poradit sám. Ovšem je dobře, že jsi k dotazu využil již existující téma.

http://forum.skodahome.cz/topic/120229-problem-nesvieti-osvetlenie-interieru-ani-dvere/

PS: pokud i tak nejsi spokojen, podívej se do tématu kde radí odborník na el. ACE VENTURA

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

prosím mám také problém ze sedačkou spolujezdce. Nejde mi posun SUB 2003(naklápění opěradla jede). Sedadlo je v dolní poloze a nejde demontovat. Také jsem měl problém s vnitřním osvětlením to jsem dnes odstranil (dočetl jsem se zde že to můžou být také uhnilé vodiče víte prosím kde jsou a jaké?). Vůz jsem koupil nedávno a na spínači posuvu toho sedadla je prázdná zdířka to má být? Také na tomto vlákně jsem se dočetl o bimetalových pojistkách sedadel za držákem relátek víte kde to je? Děkuji za každou radu.

Jedná se mi o tu sedačku světla jsou již spravena děkuji (všechny ty spoje u komfortky jsem udělal nové. děkujio

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...