SID Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 (editace) Měl jsem v autě potopu /velkou/.u sedadla řidiče.Teklo to z motor.prostoru rovnou přes palubní desku.Teklo to protože jsem vyndal těsnění a už jsem ho tam zapoměl dát.a asi jsou ucpaný odtokové kanalky takže voda šla přes palibovku.Ted mi nejde stahování oken,posun sedaček,centralní zamykaní a když zavřu dveře tak asi po 5min.to začne alarm houkat,interiové osvětlení ale to už nešlo před potopou.Vyčetl jsem zde že to dělá svazek pod kobercem řidiče - tam bylo taky hodně vody.Chtěl bych to tedy překontrovat ve svazku ale nemužu odsunout el.sedačku dozadu -nejde to nějak mechanicky?Pojistku jsem vyměnil a tou to není.Nevíte kam se všude podívat aby jsem to překontroval,případně opravil.Díky za rady Editováno: 14. Prosinec 2011, autor: SID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 posuv je pojistka, nebo kostra.. vyndej konektor sedačky a přived tam + a - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 ta sedačka mi taky přestala jit, jenom řidičova...spolujezdec funguje, pojistky jsem nenašel, tak kde ma být v boxu je prazdny slot... poradi někdo co to muze byt za problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 napájení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SID Vloženo 17. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 posuv je pojistka, nebo kostra.. vyndej konektor sedačky a přived tam + a - .Nevím kde je ten konektor pod sedačkou je toho více?Nevíte přibližné místo kde se nachazí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Ahojte mne nejde posun vodicovej sedacky, znicoho nic prestal fungovat a ani sa mi nenaklapa spolujazdcove zrkadlo pri zaradeni spiatocky (mam ho v polohe R)..neriesili ste to uz niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Přesně tu samou poruchu jsem řešil před půl rokem a pomohl mi náš expert Ace Ventura. Budeš muset mu napsat SZ a požádat jej o vysvětlení a radu. Já jsem jen asistoval a tak vím, že pod palubkou za držákem relátek jsou bimetalové pojistky pro každé přední sedadlo zvlášť. Víc Ti zatím nepomohu, ale Ace Ti určitě poradí. Myslím, že ta bimetál pojistka se přehřeje, když je sedadlo zatížené a je hnáno posuvem do krajní meze, nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Vyse uvedenou zavadu jsem mel taky, vzdycky stacilo vypojit konektor od sedadla a uz zase fungovalo, mozna na to ma vliv spatne ukostrna komfortni jednotka na podlaze u ridicejak je v mokru kostrici bod, zkusit vycistit a pritahnout, od te doby co jsem udelal a netece do auta to uz neudelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Seacky sa opravili sami, uz funguju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich1 Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Dobrý den, prosím mám také problém ze sedačkou spolujezdce. Nejde mi posun SUB 2003(naklápění opěradla jede). Sedadlo je v dolní poloze a nejde demontovat. Také jsem měl problém s vnitřním osvětlením to jsem dnes odstranil (dočetl jsem se zde že to můžou být také uhnilé vodiče víte prosím kde jsou a jaké?). Vůz jsem koupil nedávno a na spínači posuvu toho sedadla je prázdná zdířka to má být? Také na tomto vlákně jsem se dočetl o bimetalových pojistkách sedadel za držákem relátek víte kde to je? Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 nebuď líný a hledej, je to tu popsáno několikrát. A informací o uhnilých kabelech tu máš asi 6 prdelí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich1 Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 NO tak tedy pravděpodobně kabely? v sekci interier elektrika jsem prolez l vše co se týče sedadel, vnitřního osvětlení a komfortní jednotky (nevím jestli má něco společného se sedadly) a nic můžete mi poslat odkaz nebo poradit prosím nebo název sekce. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 (editace) Takže šéfe, toto téma, kde máš vše nafoceno na stříbrném podnose se nachází hned na straně 2, tj. ta následující. Takže příště už si budeš muset poradit sám. Ovšem je dobře, že jsi k dotazu využil již existující téma. http://forum.skodahome.cz/topic/120229-problem-nesvieti-osvetlenie-interieru-ani-dvere/ PS: pokud i tak nejsi spokojen, podívej se do tématu kde radí odborník na el. ACE VENTURA Editováno: 14. Září 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich1 Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Dobrý den, prosím mám také problém ze sedačkou spolujezdce. Nejde mi posun SUB 2003(naklápění opěradla jede). Sedadlo je v dolní poloze a nejde demontovat. Také jsem měl problém s vnitřním osvětlením to jsem dnes odstranil (dočetl jsem se zde že to můžou být také uhnilé vodiče víte prosím kde jsou a jaké?). Vůz jsem koupil nedávno a na spínači posuvu toho sedadla je prázdná zdířka to má být? Také na tomto vlákně jsem se dočetl o bimetalových pojistkách sedadel za držákem relátek víte kde to je? Děkuji za každou radu. Jedná se mi o tu sedačku světla jsou již spravena děkuji (všechny ty spoje u komfortky jsem udělal nové. děkujio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adrian89 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Vie mi dakto poradit ako mam dat sedadlo uplne dozadu?kedze mi nejde elektrika v nom a tak sa neviem dostat ku kablom,komfortke.Ci to sedadlo musi ist von ked nejde elektrika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.