Jonathann Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Ahoj všichni ,zvažuji nákup nového vozu OII tour a nebo Fabiu 1.2 tsi cena mě vychází dle konfiguratoru cca 320tis. Samozřejmě vím že dobrý prodejce může udělat zajímavější cenu. Takže kdyby tady měl někdo nějakou nabídku tak hned pište do zpráv. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Tourek je po republice na skladech plno, stačí se porozhlídnout po okolí co kde je. Cena bývá totiž jiná ( zpravidla nižší ) než třeba ta samá Tourka v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonathann Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 To vím moc dobře , jen se dá ještě dost peněz ušetřit třeba jiným financováním, dále jsou prodejny kde ti třeba dají něco navíc, a ne každý prodejce ti tyhle možnosti dopřeje i když může!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Nevím co řešíš. Prodejců je všude kolem plno. Tak si obejdi to co máš v okolí a to co máš dál tak si tam zavolej. Já když chci koupit něco levněji tak si to najdu na netu, popřípadě tam zavolám a zjistím si jaké jsou podmínky. Porovnávám cenu - vzdálenost - dopravu - poštovné - servis v mém okolí - a jiné věci s tím spojené. Nevím proč mi některé dotazy přijdou jak z mateřské školky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 No ono ti stejně nakonec nic jineho nezbude než zajit za jednotlivymi prodejci, nebo je obvolat a zjistit jsi takhle situaci.Ja bych např.jich par zkusil kontaktovat mailem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonathann Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 No asi jsem z mateřské školky ale je pro mě podstatný rozdíl jestli 35tis ušetřim nebo ne. ""Žralok"" a jen tak pro zajímost našel jsem pána který mě pravě tuto částku z ceny srazí,(říkejme tomu třeba zákaznická výhoda) A jsou třeba i takové prodejny co ti dají např.CCS kartu z 20tis na pohoné hmoty,zdarma pojištění po dobu leasingu nebo kompletní zimní kola. Ale máš pravdu asi zajít do první prodejny a hned kupovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Nekteri jsou fakt jak troubove, nemuzu si pomoct. Nikdo ti tady neradil, ze mas vzit hned prvni auto, ktery objevis, ale ze si mas zjistit nabidky sam. Kazdy jednani je individualni a co platilo u nekoho pred ctvrt rokem uz davno nemusi byt pravda. To je tak tezky napsat par mailu, vytukat par cisel a nebo ty nejblizsi prodejce osobne navstivit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Nejlepší máš si v konfigurátoru naklikat výbavu a poslat jim výsledek v příloze mejlu ať vidí co tam máš a řekneš jim ať ti to nacení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Tak tohle už raději nebudu komentovat. Jsou lidé, kteří to prostě nepochopí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.