Publikováno Srpen 1, 200619 r pánové potřebuju poradit jaký gumy na taťuldovo Combo(opel) je tam potřeba zesílený v rozměru 185/60/15, nemužeme se rozhodnout mezi: Dunlop SP-01(cena 2523,-) nebo: Continental Premium Contact za (cena 2620,-) jde nám oto aby něco vydržely, vlastnosti sou bych řekl skoro srovnatelný, ikdyž spíš se přikláním ke contikum, ale bojim aby nebyly hned v hajzlu nemáte teda někdo nějaký zkušenosti stěmahle značkama??
Srpen 1, 200619 r pánové potřebuju poradit jaký gumy na taťuldovo Combo(opel) je tam potřeba zesílený v rozměru 185/60/15, nemužeme se rozhodnout mezi: Dunlop SP-01(cena 2523,-) nebo: Continental Premium Contact za (cena 2620,-) jde nám oto aby něco vydržely, vlastnosti sou bych řekl skoro srovnatelný, ikdyž spíš se přikláním ke contikum, ale bojim aby nebyly hned v hajzlu nemáte teda někdo nějaký zkušenosti stěmahle značkama?? Dunlop SP jsem mel na fabii 185/60R14 a cca po 8000km na predku a 4000km na zadku jsem je vyhodil - vzorek minimalni a po sundani pneu z kola uz z gumy lezly takovyty ocelovy dratky. Mozna vadny kusy (mel jsem jenom 2), ale spis bych se asi priklonil taky k tem Continentalum.
Srpen 1, 200619 r jeste bych podotknul, ze nejezdim jako prase (zadny hrabani pri rozjezdu, prudky brzdeni etc.)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.