kláca Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 pánové potřebuju poradit jaký gumy na taťuldovo Combo(opel) je tam potřeba zesílený v rozměru 185/60/15, nemužeme se rozhodnout mezi: Dunlop SP-01(cena 2523,-) nebo: Continental Premium Contact za (cena 2620,-) jde nám oto aby něco vydržely, vlastnosti sou bych řekl skoro srovnatelný, ikdyž spíš se přikláním ke contikum, ale bojim aby nebyly hned v hajzlu nemáte teda někdo nějaký zkušenosti stěmahle značkama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 pánové potřebuju poradit jaký gumy na taťuldovo Combo(opel) je tam potřeba zesílený v rozměru 185/60/15, nemužeme se rozhodnout mezi: Dunlop SP-01(cena 2523,-) nebo: Continental Premium Contact za (cena 2620,-) jde nám oto aby něco vydržely, vlastnosti sou bych řekl skoro srovnatelný, ikdyž spíš se přikláním ke contikum, ale bojim aby nebyly hned v hajzlu nemáte teda někdo nějaký zkušenosti stěmahle značkama?? Dunlop SP jsem mel na fabii 185/60R14 a cca po 8000km na predku a 4000km na zadku jsem je vyhodil - vzorek minimalni a po sundani pneu z kola uz z gumy lezly takovyty ocelovy dratky. Mozna vadny kusy (mel jsem jenom 2), ale spis bych se asi priklonil taky k tem Continentalum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 jeste bych podotknul, ze nejezdim jako prase (zadny hrabani pri rozjezdu, prudky brzdeni etc.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 rozhodně Continental!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.