Publikováno Prosinec 17, 201113 r prosim o radu čo zo skrtiacou klapkou mam fabiu 1,4 50kw kupil som sprej na čistenie škrtiac.klapky ,ale aj tak mi kolišu otačky motora a vag mi vypisuje vid priloha. 17.12 moja.txt
Prosinec 18, 201113 r Autor prave dnes som nakomplet rozobral a vyčistil klapku ale vysledok stale rovnakí.
Prosinec 18, 201113 r Autor jasne cez vag kek som zmazal chyby tak sa spravala normalne a o chvílu mi zas kolísaly otackz z 860na 650 a chybz sa opakovaly chzba na šktrtiacej klapke .Ja už neviem v čom može byt problém
Prosinec 18, 201113 r Autor jasne zle som to napisal stiahol som si DP a nastudoval nastavenie klapky tak zajtra idem nato dam evdiet ako to dopadlo
Prosinec 18, 201113 r jasne zle som to napisal stiahol som si DP a nastudoval nastavenie klapky tak zajtra idem nato dam evdiet ako to dopadlo Je třeba po základním nastavení nechat vypnuté zapalování více jak 30 vteřin, jinak se to neuloží do ŘJ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.