Publikováno Prosinec 20, 201113 r Chtěl jsem se zeptat, kdybych si dokoupit tento Jumbo box jak lze namontovat, a lze to vůbec? Popřípadě má stím někdo skušenosti? http://skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=93
Prosinec 20, 201113 r jasne ze to lze . zkusenosti nemam ale studoval sem to a spousta lidi tady si ho sama urcite dodelavala. jde jen o vymenu stredoveho panelu co je radici paka . a musis dotahat potrubi na topeni k zadnim sedackam pokud chces aby jim tam foukalo teplo
Březen 2, 201213 r Mám dotaz, pokud bude někdo znát odpověď, je jumbo box jako díl stejný s jumbo boxem s OC II, nebo se mezi liší byť v detailu tvarem?
Březen 15, 201213 r Tak jsem si to zjistil a uvádím tuto informaci pro nové či ty, kteří to ještě neví. Díl Jumbo box s OC II je totožný s Yetim. Jediný rozdil je tam pouze v samotném polstru loketky, který je u Yetiho oproti OC II cca o 1,5cm vyšší. Samotnému uživání to nijak nevadí. Všeobecně origo loketka do Yetiho se na neofiko trhu dá sehnat opravdu obtížně, či vůbec. Dokonce ani na škoda-part v nabídce Yetiho, není origo do Yetiho. V případě objednání bude dodán Jumbo Box z OC II.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.