Losky83 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 On má tuhle: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-CPL-Filter-Newest-Upgrade-Mini-0806-Full-HD-1296P-Discrete-Dash-Car-Camera-Cam/32278101299.html Určitě budeš vědět:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Tím bazarem jsem myslel antiradary.net Stačí zavolat a domluvit se. jj, psal jsem jim mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 motosman, já to kupoval vloni asi 19. ledna. V prosinci 2015 proběhla poslední aktualizace databáze, ale já jí dosud neudělal. Myslíš, že mě to tam ještě pustí ? Zadáčo je to jen rok. Ale nevím, jak to mají nastaveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Je to rok od prvního připojení. Mě skončila minulý týden a ve čtvrtek jsem skočil koupit doživotní za 1500,-. Těch aktualizací bylo už víc. Poslední ve čtvrtek a do měsíce bude asi další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 On má tuhle: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-CPL-Filter-Newest-Upgrade-Mini-0806-Full-HD-1296P-Discrete-Dash-Car-Camera-Cam/32278101299.html Určitě budeš vědět:) jj. vím. Ten kamarád prodává tohle za 1300,-Kč http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=54&t=313657 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Je to rok od prvního připojení. Mě skončila minulý týden a ve čtvrtek jsem skočil koupit doživotní za 1500,-. Těch aktualizací bylo už víc. Poslední ve čtvrtek a do měsíce bude asi další. co se myslí prvním připojením ? První stažení aktualizace ? Jestli jo, tak to jsem dělal až v únoru nebo dokonce v březnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Jirko, tak ho připoj a uvidíš hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 já sem línej jít pro to do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 tak normálně se to zaktualizovalo, ale je to verze z prosince. Nic novějšího, jak říkáš, tu nevidím. Ale ty máš něco jinýho, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 G1S. Koukni na genevo.cz aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 http://www.genevo.com/cz/aktualizace-gps-databaze/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 A co je hlavně aktualizováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 (editace) Databáze stacionárních radarů a úsekových měření. V celý Evropě a přilehlém okolí Editováno: 31. leden 2016, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 21.1 poslední. Klikni koupit aktualizaci a tam to je napsaný. V prodejně to vychází levněji, vzhladem ke kurzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Tady se to celkem rozjelo... Trochu to osvětlím...G1S má oproti G1 o dost lepší detekci(hlavně v místech bez obrazů) ale má kvůli vyšší citlivosti o malinko více FP...ale to je historie...momentálně se testuje nový FW s leoší filtrací pro G1S kde FP prakticky zmizeli. Jezdím prakticky se všema Genevama.. G1,G1S Black a GHD+SE... Za mě se vyplatí si koupil G1S kde je v cené vertikál a aktualizace na rok...takže ten rozdíl v ceně pak není takový. Případně můžu postnout videa kde je rozdíl v detekci G1 a G1S Black... Pokud někdo nepřehazuje detektor z auta do auta tak nejlepší řešení je HD+ kde cena je podobná G1S 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 ten nový firmware je součástí běžných aktualizací ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Ano...ale zatím je ve fázi testu...na veřejné vypuštění ještě chvilku počkat...ale po tydnu ježdění jsem zatím bez FP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 já registruju FP pouze v případech, kdy se míjím nebo jedu souběžně s autem, který má cosi zapnutýho. Jaký zařízení to vyvoláva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Cokoliv....jiný genevo, mobil atd... Nová filtrace by to měla odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 tak to by bylo skvělý. Jen mi není jasný, jak to může dělat Genevo, který nic nevysílá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Iscilátory v detektoru vysílají... ;-) Pokud to máš často a pravidelně tak bys mohl ten FW stáhnout a otestovat taky...to není problém. Jen bys poslal SN detektoru a pak stáhl testovací FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 jako často se mi to nestává, naopak, zcela sporadicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Dnes jsem kontaktoval pana z antiradary.net nebo jak se to píše a na bazaru mají One za 6t a One S za 10t. Bohužel pouze osobní odběr na prodejně, tak až tam někdy pojedu, zkusím, jestli něco budou mít, na druhou stranu si nepamatuji, kdy jsem naposled dostal pokutu za rychlost. Vlastně vím, 2012, městská policie mě změřila, když stála autem v protisměru v obci Edit: To je to esko o tolik lepší, že se vyplatí připlatit cca 4-5t? Editováno: 2. Únor 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 tak já za ten rok, co Genevo mám, bych bez něj už asi přišel o papíry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.