matysek28 Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Zdravím, jsem tady nový (resp. od sousedů z VW clubu) a chci si od vás nechat poradit ohledně koupě OII RS combi v benzínu. Hlavně mě zajímá čemu se vyhnout a na co dát pozor. Někdy od poloviny 2008 začali údajně dávat i jiné motory než BWA a z info které mám vím, je v nich více "elektriky" a jsou složitější. Z toho důvodu bych raději zůstal u BWA. Cenový strop je pro mě 400 tis., raději bych se vydal tak do 350. Chtěl jsem z auto DE ale Octávky tam jsou celkem dost předražené. Mám nedůvěru k našim bazarům, ideální by byl nějakej zabavenej leasing nebo něco z auto-plus. Díky za jakékoli info a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 no predrazene ja tam videl cernou RS za 9000E najetejch ale 220 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysek28 Vloženo 31. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 No to jo, ale já bych viděl nájezd tak do 100 tis km. Mám v plánu si to auto nechat celkem dlouho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=155506135&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=RS&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&minPrice=8000&maxPrice=15001&transmissions=MANUAL_GEAR&export=ALSO_EXPORT&tabNumber=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysek28 Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Vím o ní no, ale 150 najeto už je na mě hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 pokud sní nalítáš dost km tak není lepsí koupit novou octu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysek28 Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Právě že nenajezdím,za rok najezdím kolem 15 tisíc km, ale počítám si ji nechat řekněme 8-10 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.