Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ziarovky H.O.D su ZAKAZANE!!!

• Autor

Vsak ja o tom viem ale vraj vodicov neoslnuju a hadam sa mi policaji nebudu divat do svetiel, do cociek s predu tam nevidno.

A jak vis, ze je neoslnujes? :kol-32: Na takovy zmetky neplati nic jinyho, nez rozbit svetla palkou.

• Autor

Ako mozem dakoho oslnit ked mam sosovky uplne dolu teda aspon dufam vsak preto sa pytam ked to ma byt naprd tak serem nato

Když máš šošvky úplně dolů (doufáš nebo to víš?) tak si je seřiď a nepotřebuješ tak žádné silnější žárovky.

PS:

Nechápu proč se spousta lidí snaží řešit důsledky a na příčiny se*e.

Upraveno od Wojnar

• Autor

Ja s tyma sosovkama bojujum uz ale mesiac a ne a ne to nadstavit

Pokud budou čočky úplně dolů tak možná nikoho neoslníš, ale pořád nic neuvidíš. Pokud jsou čočky seřízené tak, že svítí dva metry před auto tak i když tam dáš žárovky 1000 W tak stejně pořád uvidíš jen ty dva metry před auto. Jen to bude silněji osvětlené.

A taky doporučuji nastudovat barvu světla - netuším jestli věřit těm 6000K, ale jelikož se jedná o žárovky bez homologace tak je možné asi vše - takže budou barevné asi tak, jako na obrázku - http://www.tuningtoys.sk/fotky2545/fotos/_vyrd11_497TechoneColors.jpg .

• Autor

Tie cocky uz mi lezu na nervi aj ked som ich skusal manualne nadstavit s tyma akobi skrutkami tak sa ani nepohli neviete aky by sa to este mohlo dat spravit?

• 4 týdny později...

A já ti Tvé trápení ušetřím, zbytečně vyhozený peníze, já měl klasickou Wattáž a v noci tragédie, není s nima nic vidět....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.