Boco Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 (editace) Ahoj mam nove auto (OII FL combi, vyroba 11mes 2011), v nom Columbus + soundsystem. Problem je ze zvukove podanie mi pride velmi, velmi zle. Repro v pravych prednych dverach chrapcia (neviem ako je to spravne cesky - chrasti?), podobne ale trocha menej je to pocut z pravych zadnych.. podotykam ze to neskusam pri ani nahodou na max volume, ale pri normalnej urovni ked clovek pocuva kvalitnu muziku v aute pri jazde mestom. nemal som zvlastne ocakavania, ale minimalne som cakal ze to bude aspon na urovni Audience bez SS. V nastaveni som sa uz niekolkokrat pozeral, ekvalizer je na linear, vypnute akekolvek efekty typu surround atd... predtym som mal uz dve OII combi, rv 2005 a 2008, obe mali Audience bez SS... a ked to subjektivne porovnam, hrali ovela lepsie! A urcite som nepocul ziadne skreslovanie repro ani pri ovela vyssich hlasitostiach (mp3 subory pouzivam tie iste, napr. Dire Straits - You and your friend, Love over Gold...) Mate rovnake skusenosti? Mam to ist rovno reklamovat? dik za nazory PS: podobne problemy som mal na mojom 10-rocnom Opli Astra G, nakoniec to bol prasknuty gumenny zaves membrany basoveho repro... ale toto je NOVE AUTO! Editováno: 2. leden 2012, autor: Boco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Nikto tu nemá Columbus + SS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Auto mas v zaruke takto REKLAMUJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 viz prochy... ...ale jako jestli jsi audiofil, tak bez pořádného vytlumení dveří, zpevnění tapeců, atd. do toho nečekej zázrak jak těm origo reprákům trochu přidáš, tak nestíhají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendysek Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 mám taky O2 FL Combi, shodou okolností taky 11/2011 ale mam SS + Bolero a v pohodě, nikde to nedrnční takže to taky vidím na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Mám Amundsen a Sound System a stává se mi to, ze pravá polovina auta hraje slabě oproti levé (ale jenom někdy). Když nastavím, aby hrály jenom pravé repro, tak je slyšet slabý zvuk (i na nejvyšší hlasitost) a chrastění. Asi 3x se mi stalo, že rádio nehrálo vůbec a nepomáhalo ani vypnutí/zapnutí. Reklamoval jsem v servisu, kde jsem auto kupoval, nahráli nový software do navigace i soundsystému a že prý by to už mělo být v pořádku. Pravda, teď už se mi nestalo, že by to nehrálo vůbec, ale problém s výpadky zvuku na pravé straně mám pořád. Potíž je v tom, že se to stává nepravidelně, takže jim to nemůžu ukázat (protože u nich před servisem to vždycky hraje). Až budu mít chvíli, zkusím to nahrát na foťák a zajedu tam znova. Jinak nebýt prodloužené záruky, už bych si tuhle srandu musel platit sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Mam L&K MR2010, tedy Columbus + SoundSystem, zadne takove problemy jsem nezaznamenal. A to mam tiche 1.8TSi navic s "tlustymi" tichymi 3vrstvymi skly SunSafe, Takze s vyjimkou hluku od podvozku a muziky toho moc jineho v nizkych rychlostech neslysim :-.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 No my máme druhou eresu s touto kombinací-nehraje to špatně ale "sound system" za desítku by měl hrát alespoň normálně ..... na kombinaci za 44 litrů bych si chtěl poslechnout trošku víc....moc spokojen nejsem....nemám bohužel srovnání....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Já přidám svou trochou do mlýna: sound system sice nemám, nemám dokonce ani 4 reproduktory vzadu, pouze 4 vepředu. Při koupi auta jsem měl hrozné Melody, které jsem brzy vyměnil za Stream. Zvuk byl po malém vyladění opravdu poslouchatelný a poněvadž jsem audiofil, překvapilo mě, že po vytlumení dveří byl stereo poslech lepší, než v jiných OII s repráky i v zadních dveřích. Po výměně za Amundsen stojí zvuk totálně za prd. Možná je to tím, že mám asi jedinou OII na světě, kde by správnou funkčnost Amundsenu zajistila výměna gateway jednotky, neboť nyní se nikdo v servise nemůže dostat do nastavení, proto nemůžou změnit konfiguraci pouze na přední repro 2+2 namísto 4x2, nicméně ani po nastavení "fader" na -9 (čili 100% na přední dveře) se situace příliš nezlepšila - zvuk je relativně kovový, placatý a basů se příliš nedočkám ani v nastavení "+9" - pouze při vyšších hlasitostech jsou trošku výraznější frekvence kolem 30 - 50Hz - čili to spíše trošku duní, než-li "basí".. Co se škrčení týče, od počátku se potýkám s problémem v podobě často škrčícího výškového měniče na straně spolujezdce, který občas vypadne úplně (kontakt se zdá být však v pořádku). Často pomáhá chvilkové zesílení zvuku, po němž se to zase "chytne".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Tady je to o kombinaci Columbus + soundsystem, mozne jine tema ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.