Davon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Nekde tu byl odkaz na nejake kluky, co maji lakovnu, vypadalo to tam dost profi, zna nekdo v Praze ci blizkem okoli nekoho, kdo by striknul kridlo a mracitka na OII aniz by to udelal jinym odstinem a za dobry penizek? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tutovka a kvalita a super ceny: Autolakovna Vyskočil, Jemníky u Slaného, je to na dálnici Praha-Louny, tel.: 603 465 541, 605 160 242, 312 527 820 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tutovka a kvalita a super ceny: Autolakovna Vyskočil, Jemníky u Slaného, je to na dálnici Praha-Louny, tel.: 603 465 541, 605 160 242, 312 527 820 Dekuji... Je to pro kamose, predam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 případně mohu dát kontakt na kluky v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu... Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- . A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu...Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- . A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-. Ceny zneji dobre, kvalita asi take ne uplne k zahozeni, ale uz se mu to strika tam, kde daval kontakt pasat. Diky panove Klido sem dale piste zkusenosti at dobre ci spatne s lakovnami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 barvu vypalují takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu... to stříká vypalovací barvou a ne akrylem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.