Publikováno Srpen 1, 200619 r Nekde tu byl odkaz na nejake kluky, co maji lakovnu, vypadalo to tam dost profi, zna nekdo v Praze ci blizkem okoli nekoho, kdo by striknul kridlo a mracitka na OII aniz by to udelal jinym odstinem a za dobry penizek? Diky
Srpen 8, 200619 r Tutovka a kvalita a super ceny: Autolakovna Vyskočil, Jemníky u Slaného, je to na dálnici Praha-Louny, tel.: 603 465 541, 605 160 242, 312 527 820
Srpen 8, 200619 r Autor Tutovka a kvalita a super ceny: Autolakovna Vyskočil, Jemníky u Slaného, je to na dálnici Praha-Louny, tel.: 603 465 541, 605 160 242, 312 527 820 Dekuji... Je to pro kamose, predam!
Srpen 23, 200619 r Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu... Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- . A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-.
Srpen 23, 200619 r Autor Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu...Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- . A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-. Ceny zneji dobre, kvalita asi take ne uplne k zahozeni, ale uz se mu to strika tam, kde daval kontakt pasat. Diky panove Klido sem dale piste zkusenosti at dobre ci spatne s lakovnami...
Srpen 23, 200619 r barvu vypalují takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu... to stříká vypalovací barvou a ne akrylem???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.