Phate Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Ahoj, mám problém s řazením. Permanentně mi jde blbě jednička, dvojka přes zuby, trojka v pohoho a pětka taky, čtyřka taky zubař. Pomůže výměna synchronů? Na kolik to tak cca vyjde (práce - h)? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 nemusí to být nutně převodovkou,může to být kulisa nebo přenastavit táhla ....Nevím teda jestli to u supa jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Vymenit olej v prevodovke a nastavit lanovody radenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 7. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Táhla se tuším dělaly a mechanik mrmlal něco o synchronech. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Táhlo to nebude, není na něm víceméně nic k poškození. Jak ti vystavuje spojka? Zkusil bych odvzušnit spojkovej pedál. Může být zadřený ložisko v setrváku a unáší se ti hřídel. Je změna když řadíš a 2x vyšlápneš spojku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraKM Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) Dovolím si "vtěrknout se" do tohoto vlákna.... Mám problém taky s řazením u svého supa 1,9 96kW, kdy mi jde blbě řadit z jedničky na dvojku. Jen z 1. na 2. kvalt.... Když už je auto prohřáté, tak se to zlepší, ale pořád je to těžší, což hlavně při rozjezdech dělá problémy - zařadím dvojku né dříve jak v 1800 otáčkách (lépe tak 2000), pak tam docela vklouzne. Víte někdo a poradíte čím to může být? EDIT: Myslel jsme si, že mám forum už projité, ale koukám, že ne.... řešilo to již více lidí zde: a pořád nic, i když se to očividně děje občas. Editováno: 15. Únor 2012, autor: MaraKM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Mne sa dnes stala taka vec ze som nemohol treti stupen po svojej obviklej osi, ale ked som paku potlacil smerom k jednotke tak to slo. Ale trojka ani za otca. Tak sme to dali na zvedak a co nevidime. S pravej strany prevodovky jemne zaolejovana. Najprv sme mysleli ze je to semering na polooske. Nakoniec sme prisli na to ze sa povolila neaka skrutka cez ktoru jemne slzil olej s prevodovky a tym ze sa ta skrutka povytocila tak neakym spôsobom branila zaradeniu trojky. Stretol sa s tým niekto. Skrutku sme dotocili a trojka ako nova. Neviem ci ta skrutka nedrzi nieco vo vnutri co branilo radeniu rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.