Romariooo Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 HIDky jsou prasárny-o tom žádná!!! Ale origo xenony bez nivelace když jsou udělany náklony tak jsou v pohodě.Mám je tři roky a ani jednou mě nikdo neproblikl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 ja musim souhlasit s Romarioo, taky mam dedelany origo xenony pouze s naklony na kolecko a nikdy zadny problem. Mam dokonce i nalepeny krytky ostriku xeno a ani na technicky mi nikdo nerekl ani popel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Rozhodně to není v pohodě jak si pořád myslíte a jenom tím obhajuje vaši zbastlenou instalaci xenonů, na kterou jsi při koupě nového vozu neměli. Kdyby to bylo v pohodě, tak nivelace nebude povinná. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael9 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 ja musim souhlasit s Romarioo, taky mam dedelany origo xenony pouze s naklony na kolecko a nikdy zadny problem. Mam dokonce i nalepeny krytky ostriku xeno a ani na technicky mi nikdo nerekl ani popel Servus. Prosim Ta ja uvažujem o origo. xenonoch, ak sa ta mozem spytat ako dlho trvala montaž a kolko zhruba ta vysla? A co vsetko k tomu potrebujem, alebo stači ak zoženiem nove lampy komplet cele aj zo štarteramy. A ešte kde si si to dal namontovat? Dakujem ti velmi pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Koupiš xenony originál - cena cca deset tisic,seženeš motorky ze starých halogenových světel a pak to je otázka dvou hodin udělat to ovládání na kolečko a měl by to udělat každý šikovný autoelektrikář.Takhle už to mám přes tři roky a žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 presne jak pise Romariooo Na vrakaci sezenes xenony, dneska uz za 4tis, a pokud mas ted klasicky svetla staci jen prehodit motorky chce si to s tim pohrat, ale neni to nic tezkyho. Pak potrebujes diagnostiku, treba VAG a nakodujes centralni elektriku a vse funguje Dokonce sem nekde na netu videl takovou krabicku ktera simuluje pri startu funkci auto. naklapeni takze po nastartovani ti xenony vyjedou nahoru a dolu Pak zbejvaj jen ostriky svetel, ale ty muzes udelaj jako ja a pouze nalepit krytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 ...xenony vyjedou nahoru a dolu... Tak to je ta krabicka peknej šunt, spravne to je dolu a pak nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Tak to je ta krabicka peknej šunt, spravne to je dolu a pak nahoru. nebudeme slovickarit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 (editace) Je to OT, za to se předem omlouvám, ale jak to tu čtu, tak si vzpomenu, jak jsem v místě minulého bydliště (Praha 10) třeba dvakrát do měsíce viděl Octavii II s rozbitým bočním oknem, nadzvedlou kapotou a bez světel. Pak byla chvíli v servisu, světla vyměnili za nová a za týden - dva to samé znovu. Skvělá zásobárna nových xenonů pro zloděje. A následné kupující... A kde se pak asi berou ty světla... No jo, na vrakovištích - skoro každá totálka je tak, že zůstanou světla netknutá. Já vím, já vím - Škoda je má hrozně drahé a přece člověk nebude dávat tolik peněz, raději seženu někde na vrakovišti za pár tisíc a když mi je ukradnou, tak to alespoň nebude tolik bolet... Editováno: 14. leden 2012, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 No jo, je to tak a je to o celkovy kulture spolecnosti/národa. Kupuji se xenony na vrakovistich, protoze jsou levne; zaroven ale prumerne inteligentni jedinec tuší, ze to bude čorka. Presto mu to nevadi, cena je lakava. Nebude mu to vadit, dokud o ne sam takhle neprijde... A prijde o ne proto, ze takovych jako on je vic, a ty jeho xenony zase nekdo za tu lakavou cenu koupi. Kdyby byla moralka spolecnosti aspon trosku na urovni, nebyl by pro kradeny veci/xenony odbyt. Ovsem jako realista vim, ze to je utopie. Obzvlast v CR. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 ja je mam pojisteny aspon bych dostal novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Bohužel,je to smutny ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Mudruješ tady ty...píšu to co mám od nich ověřeny,neházim slova do větru.Sám mám xena na kolečko a nikdy jsem v terénu neměl problém.Ještě nějaky připominky,bene06? a to jsou origo lampy na xenony? to jde pripojit na kolecko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurika Vloženo 3. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 jo jen jsem slysel jak to ukazovali ve zpravach ze muzete i prijit o papiry tak me to trosku vylekalo cocky mam sklonene dolu uplne takze nikoho neoslnuju porad lepsi nez to menit co pul roku zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Uplne dolu? A co pak vidis? Musis mit dosvit jako s mlhovkama. Dej radsi povoleny zarovky a svit normalne vysoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Ty HIDy jsou svinstvo, kort když to někdo flákne do obyčejnech parabol. Mohu vám říct ze své zkušennosti, tenkrát jsem je fláknul do Supa, do čoček. Jo, svítilo to super, ale jen pár dnů, pak odešel jeden, po výměně ten druhej. Pak mi začalo zatejkat do světla, byl jsem z toho na mrtvici. nakonec jsem se nasral, HIDy vylágroval a osadil nazpátek žárovky. A byl klid, tohle už nikdy. Nehledě na problémy při technické kontrole. Navíc si málokdo uvědomuje, že mu může taky krásně celé auto vyhořet, stačí k tomu nějaká závadička na trafech či elektroinstalaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 To by na mě mohl někdo zkusit abych chcipnul auto a zpět nastartoval...pěkna kravina! Na to jsou zřízeny STK pánové! Věř, že donutit tě chcípnout auto není problém. Policista ti dá výzvu a pokud neuposlechneš dopustíš se přestupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.