olej2 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 ahoj kluci prosím vás zničeho nic se mi rožne kontolka ruční brzdy a začne hlásit že je zatáhlá tak za ní tošku zatáhnu a přestane to a pak to udělá znovu skusím za ni zatáhnout a nic děláto po řád myslel jsem si že to bude kapalinou ale ta je plná už si nevím rady díky za rady a pomoc jinak vše nej do nového roku přeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Vadny spinac na rucnej brzde. Vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Nevím to jistě, ale nemá to tam i kontrolu stavu hladiny kapaliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 tú kontroloval..aspoň to napísal v úvode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Pardon, jsem si nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.