dizekk Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Prosím poradťe kam a jak nejlépe umístit pojistkové pouzdro napájecího kabelu v prostoru u baterie. Hledal jsem ale nenašel nic konkrétního. Uvítám foto uchycení, nebo popis. Mám 5m sadu tak chci vést kabel nejkratší cestou aby nechybělo. Průchod do interieru mam u nádržky kapaliny. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Tak to přeci záleží na tvojí fantazii....To je jako se ptát kam máš dát vonící stromeček... Jakou máš pojistkovou skříň?Chceš vrtat do krytu baterky? Já osobně kvůli větší baterce kryt nemám a pojistkovou skříň mám jen přitáhnutou k baterce stahovacíma páskama Mám také 5m a jedu kolem filtrboxu,pak otvorem kudy jde kabelovej svazek jdu do interiéru,s kabelem skončím přesně za zadním podběhem.Tam mám distribuční blok a od něj dál k zesíkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Shora na baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Netušim proč píšeš to samé co jsem psal já.... Já to ale alespoň trošku rozvedl...Shora na baterku je rada jak řemen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Ty jsi poskytl návod, já stručný popis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Hodně stručný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitopit Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Malo by to byt maximálne 30 cm od baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.