vittorio Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 nj ale vyjde to na litr a neco a ne na novou stropnici za 5000 zkusim jestli trefej bezovej flock jako mam ja sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Myslel jsem ze bezovej lakos mel taky bezovou stropnici a ne cernou ne? Cernou stropnici vam muzu aspon nafotit, ale zase tak extra to taky neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Ty zmetku, tys mi ukradl iteriér Co na to říci, pěkný ????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Myslel jsem ze bezovej lakos mel taky bezovou stropnici a ne cernou ne?Cernou stropnici vam muzu aspon nafotit, ale zase tak extra to taky neni proti hnusny sedy je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Ty zmetku, tys mi ukradl iteriér Co na to říci, pěkný ????????? Béžová, dřevo plasty, dřevo lišty na dveřích ... to samé mám také. Ještě ale dodělávám nějaké drobnosti, pak pošlu foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.