Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

prosim o pomoc s fabiou 1,4 50kw ,po vymene filtrov a sviecok a vycistení skrtiacej klapky _nastavoval som ju cez vag - tak sa na mojej fabke zacalo prejavovat kolisanie otacook a nepravidelny chod motora pri vyradení ríchlosti mi motor zhasol.Vag mi ukazoval chybu 16555 systém prílis chudí.menil som aj klapku ale zavada sa neodstránila .tu na fore som cital rozne nazory neviem čo moze byt chyba prosím poradte mi :kol-32:

ahoj skus postudovat. v DP sa pise:::

post-63345-0-77063300-1326752858_thumb.j

• Autor

imroo skade mas DP ja som pozeral v DP a tam je popis zavad iný.ozaj mam fabiu 1,4 50kw rv2000

toto som nasiel tu na fore do svojej som este nestihol pozriet ale mozem to porovnat ked to bude stejne dam ti potom link.

• Autor

ok dík

taak trochu som to postudoval.takze to co som ti tu vyvesil je na iny typ motora takze zrejme ti to sedi sorry moja chyba.ale pise sa tam este vadna lambda menil si je v poriadku???

• Autor

zatial som ju nemenil budem musiet ju vymenit dufam že to bude tou sondou inac neviem :kol-32:

• Autor

este taka drobnost poradily mi aby som skusil vymenit snimac teploty vody :kol-44: no neviem či to ma nieco s mojim problemom no ale skusim :kol-32:

ja by som ho nemenil podla mna to vplyv na to nema.uz ak pozicaj si ho od kamosa a testni ja sa skor priklanam k tej sonde.vela zdaru :kol-47:

• Autor

zatial dík :kol-47:

nemas zaco!daj vediet jak si dopadol mna caka v dohladnej dobe nieco podobne.

• Autor

tak že dnes som menil sondu a nič stale to iste :kol-27: nuž a nakoniec som zistil zavaznu vec na potrubi je pletenec a ten je poskodeny nebolo to vydiet :kol-29: .zistil som to nahodou ide ma porazit kolko eur som dal za veci čo som kupoval :kol-44: nuz aj to sa stáva dam to cez víkend spravit tak sa ozvem

• Autor

nuz tak ta rada stim pletencom to nie je pravda idem hladat chzbu dalej :kol-27:

ma napadlo tu sa niekde pisalo cosi aj o tesnosti vyfukoveho potrubia chekni aj to. :unsure:

• Autor

tak uz som to spravil chyba bola v palivovom filtri vymenil som 3 a stale nic potom mi znami poradil aby som dal 4barovy ja som vždy daval 3 bar vsade sa to pisalo .aked som vymenil tak veru som bol v šoku .este mi kus kolisu ale to je tesnenim lebo som ho poskodil .ale auticko uz ideeeeeeeee. :kol-47:

tak to je super!niekedy taka chyba vie riadne zamestnat dokopy sa nic nedeje ale najst ju .... tak hlavne ze sa podarilo nech sluzi spolahlivo dalej.

• Autor

Huraaaaaaa prišiel som na moj problem po dokladnom x krat obhliadke som prisiel na falosne sanie vzduchu. :kol-26: Dal som dole sanie a ostal som v užase tesnenie bolo poskodené ,tak vymena a auto ide ako nove. :kol-47: tak ma pekne dostalo 3 tyžne som hladal chybu a nakoniec taka blba .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.