Diamant Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Tak som hneď dvihol telefón a budem mať 2 kusy. Keď prídu, tak ich nafotím. Dokonca som mal na výber Osram alebo Philips. Tak som povedal Philips. Neviem, ktoré sú lepšie. Prečo by malo denné svietenie vybíjať baterku? Ja Leaving home mám zapnuté, lebo auto odomykám cez DO alarmu. Takže to nesvieti. A ak potrebujem svetlo, tak ešte stlačím odomykacie tlačidlo na DO od auta a už to je. Takže baterku mi nič nevybíja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Výbojky dorazili, ale kamoš hovorí, že tieto sú do Superba. Že vraj do OII sú odlišné výbojky, ktoré majú na spodku ešte aj nejakú kocku. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Pro OII je urcena vybojka D1S, jeji soucasti je udajne i zapalovaci jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 A nevieš, či sa tá zapaľovacia jednotka nedá prehodiť na inú výbojku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 To bohuzel netusim, v kazdym pripade se to prodava jako komplet "vybojka D1S". Zrejme to je nerozebiratelny celek, ale kdo vi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 A nevieš, či sa tá zapaľovacia jednotka nedá prehodiť na inú výbojku? to nepôjde lebo ten menič čo je na tej výbojke je v takej kovovej klietke ktorá ide dať dolu ale pod tym je to cele zaliate v plaste takže tu vybojku nedaš dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Takže záver je, že výbojky na OII nie sú zameniteľné s výbojkami pre ostatné modely, lebo tá "kocka" je tam napevno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Na 99,999%, bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 odfotim ti ju a postnem sem ked pridem domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 tak tu je zopar foto:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 dalšia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ešte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ešššte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Super, díkes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 NZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Už jsem dvakrát viděl za dne jet OII a svítila jakoby utlumenýma dálkovýma světlama,asi nový denní svícení,ale nevim jestli to je originál nebo nějaká dodatečná úprava,v konfigurátoru škoda jsem teda nic nenašel. Ptal jsem se chlapíka co se zabívá el.a diagnostikou na autech a ten řikal že na škodovku o tom neví,ale na starší modely Audi prý existuje přídavná sada,má to být H1 s malinkou jednotkou za ní a jen se to napojí na jednotku a pak to funguje že při otočení klíčku se rozvítí tyto utlumená dálk.světla bez parkovaček i bez zad.světel a při klasickém zapnutí světel tyto světla zhasnou a fungují jako klasické dálky. Víte o tomto na OII někdo něco? Já bych měl o to teda velkej zájem,mám ted sice nyní aktivov.klasické denní svícení xenony,ale připadá mi to zbytečné s nima za dne svítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Už jsem dvakrát viděl za dne jet OII a svítila jakoby utlumenýma dálkovýma světlama,asi nový denní svícení,ale nevim jestli to je originál nebo nějaká dodatečná úprava,v konfigurátoru škoda jsem teda nic nenašel.Ptal jsem se chlapíka co se zabívá el.a diagnostikou na autech a ten řikal že na škodovku o tom neví,ale na starší modely Audi prý existuje přídavná sada,má to být H1 s malinkou jednotkou za ní a jen se to napojí na jednotku a pak to funguje že při otočení klíčku se rozvítí tyto utlumená dálk.světla bez parkovaček i bez zad.světel a při klasickém zapnutí světel tyto světla zhasnou a fungují jako klasické dálky. Víte o tomto na OII někdo něco? Já bych měl o to teda velkej zájem,mám ted sice nyní aktivov.klasické denní svícení xenony,ale připadá mi to zbytečné s nima za dne svítit. zbytečný? proč? menší spotřeba energie, i životní prostředí ti poděkuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Tak proč vysvěcovat zbytečně za dne xenon.výbojky když za dne mám z nich uplný hov.. ! Navíc to vidim u jednoho známého co odjakživa svíti i za dne jak má po 3 letech zad.světla vždy vypálený-načernalý(hnus).stejně zad.světla za sluníčka skoro nejsou vidět. U předchozí OI jsem měl také xenony,ve dne jsem nesvítil !!! a po2,5letech (a zhruba 240.000km) jsem musel výbojky měnit protože svítily jak obyč.světla jak byli vypálené,ted mám u OII (107.000km),denní svícení mám aktiv.od začátku,v noci to stále sice svítí jako xenony,ale v garáži proti zdi už vidim jak to má žlutý obrysy,když tam rozsvítim moji druhou OII Combi která je stará půl roku a má přes 20.000km tak je vidět parádní rozdíl,to je ten zdroj krásně duhovej. Ona se sice nová výbojka dá pořídit za 1000kč/ks,nebo u Alesia 1130kč,ale když je někdo poctivka a navštěvuje jen autor.servisy tak za ní vyplázne 6.290kč/ks. Taková Audi už to teď dělá standartně pro náš trh,tam když objednám Xena tak už je to rovnou se světly pro denní svícení a tak by to mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Tak proč vysvěcovat zbytečně za dne xenon.výbojky když za dne mám z nich uplný hov.. ! Navíc to vidim u jednoho známého co odjakživa svíti i za dne jak má po 3 letech zad.světla vždy vypálený-načernalý(hnus).stejně zad.světla za sluníčka skoro nejsou vidět. U předchozí OI jsem měl také xenony,ve dne jsem nesvítil !!! a po2,5letech (a zhruba 240.000km) jsem musel výbojky měnit protože svítily jak obyč.světla jak byli vypálené,ted mám u OII (107.000km),denní svícení mám aktiv.od začátku,v noci to stále sice svítí jako xenony,ale v garáži proti zdi už vidim jak to má žlutý obrysy,když tam rozsvítim moji druhou OII Combi která je stará půl roku a má přes 20.000km tak je vidět parádní rozdíl,to je ten zdroj krásně duhovej. Ona se sice nová výbojka dá pořídit za 1000kč/ks,nebo u Alesia 1130kč,ale když je někdo poctivka a navštěvuje jen autor.servisy tak za ní vyplázne 6.290kč/ks. Taková Audi už to teď dělá standartně pro náš trh,tam když objednám Xena tak už je to rovnou se světly pro denní svícení a tak by to mělo být. Presne tak!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 A neslo by diagnostikou udelat ze pri otoceni klicku by se nerozsvitily xenony ale mlhovky?! A xenony by se rozsvicely normalne koleckem nebo svetelnym senzorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 A neslo by diagnostikou udelat ze pri otoceni klicku by se nerozsvitily xenony ale mlhovky?! A xenony by se rozsvicely normalne koleckem nebo svetelnym senzorem... Ale mám obavy že mlhovky by pyskovali fízlové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 A neslo by diagnostikou udelat ze pri otoceni klicku by se nerozsvitily xenony ale mlhovky?! A xenony by se rozsvicely normalne koleckem nebo svetelnym senzorem... Ale mám obavy že mlhovky by pyskovali fízlové To asi jo, ale prijde mi ze takhle sviti hodne lidi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 A neslo by diagnostikou udelat ze pri otoceni klicku by se nerozsvitily xenony ale mlhovky?! A xenony by se rozsvicely normalne koleckem nebo svetelnym senzorem... Ale mám obavy že mlhovky by pyskovali fízlové To asi jo, ale prijde mi ze takhle sviti hodne lidi!! mlhovkama uz zacina cim dal vice lidi svitit - ja jsem taky nato presel. Hlavne kdyz neoslnujes, ale asi mam strach, ze to splnuje nejaky ucinek - neni to ono - zda se ze to sviti nize nez potkavacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.