cairo1 Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Ahoj, mám Octavii, MR 2003, ASV ( 81 kW ), teď najeto 120 000 km, ve 110 tis. jsem nechal dělat chip u firmy http://www.poweredbytdi.cz, auto jede supr, ale teď mi na čtvrtou a pátou rychost mezi 1700-2100 otáček vybruje auto, na neutrál a tak nic nedělá...je to setrvákem?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Zase proč by to dělal jen na 2 kvalty a na zbytek ne? A dělá to při záteži při těch otáčkách,třeba v mírném kopci,nebo to dělá i když jedeš po rovině na pohodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 si myslim (zkušenost), že 2h to neni - ta by to dělala i na volnoběh od startu tohle vypadá na kloub - poloosu, většinou ten kloub u almary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cairo1 Vloženo 22. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2012 (editace) v kopci je to hodně znatelné, ale i na rovince při předjíždění, ale v tom kopci to duní ja prase, zjistí mi to nějaký automechanik??? Ten kloub stojí kolik?? ještě jsem si vzpomněl, když jsme stáhli výkon, tak to přestalo dělat, ale po 1000 km opět znivu, automechanik říkal, že je to dvouhmota Editováno: 22. leden 2012, autor: cairo1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.