Publikováno Srpen 3, 200619 r Mam taky maly dotazik.Co pouzivate na prievan v uchu?.Uz som pocul vela rad od cesnaku vo vate,cez alpu,ocot,a podobne pikacoviny.Uz par dni ma to trapi a ide mi hlavu roztrhnut.Tak som skusil ten alkac na vatu nakolko alpu nemam doma(btw. pouzil som 5* Metaxu ,tak som zvedavy ci zaberie)
Srpen 3, 200619 r Mam taky maly dotazik.Co pouzivate na prievan v uchu?.Uz som pocul vela rad od cesnaku vo vate,cez alpu,ocot,a podobne pikacoviny.Uz par dni ma to trapi a ide mi hlavu roztrhnut.Tak som skusil ten alkac na vatu nakolko alpu nemam doma(btw. pouzil som 5* Metaxu ,tak som zvedavy ci zaberie) tak to ale nesmis pilotovat
Srpen 3, 200619 r Autor tak to ale nesmis pilotovat tak to asi budem musiet znizit pristavaciu rychlost na fabce A poctivo isla do ucha a nie do creva
Srpen 3, 200619 r Ja som dostal nejake antibiotické kvapky, 2x denne kvapnut do ucha a nechat vtiect do stredu hlavy Pomohli aj pri tých najväčších zápaloch!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.