Přejít na obsah

Více nefunkčních věcí v levých předních dveřích

sVikes

Doporučené příspěvky

Zdravím,

stal jsem se nadávno majitelem Supíka I 2004 a mám problém s elektrikou v levých předních dveřích. Původně jsem si všiml nefunkčního dveřního spínače (což je zde na foru již řešeno), ale nefunkčích věcí je více. První poloha u stahovačky okna, dveřní spínač s osvětlením při otevření dveří a repro (hraje jen výškáč). Jinak zbytek funguje. Chtěl bych se proto zeptat, ještě před rozebráním dveří, zda je ve dveřích nějaká řídící jednotka, nebo jestli není závada spíše někde v kabelech mezi dveřmi. Řešil jste někdo něco podobného? Případně kde začít hledat nejdříve?

Viktor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

jednotka tam je a v tomto případě bude zřejmě OK.

1. poloha - odchází spínač, můžeš ho zkusit rozebrat a vyčistit - mě to vydrželo asi 3 měsíce pak jsem za 4 kila koupil novej

dveřní spínač - zřejmě bude vadný spínač v zámku nebo pločňák v něm, takže rozebrat nebo vyměnit

repro - do dveří je to tažený stejným vodičem, rozdvojuje se to ve dveřích...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Není možné aby byly poškozené kabely, které jdou skrz dveře, stává se to u Superbů? Předpokládám že kabel k repru vede přímo od rádia tak přemýšlím jestli těch více nefunkčních věcí není díky poškozeným kabelů v průchodce či jinde.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...