sVikes Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Zdravím, stal jsem se nadávno majitelem Supíka I 2004 a mám problém s elektrikou v levých předních dveřích. Původně jsem si všiml nefunkčního dveřního spínače (což je zde na foru již řešeno), ale nefunkčích věcí je více. První poloha u stahovačky okna, dveřní spínač s osvětlením při otevření dveří a repro (hraje jen výškáč). Jinak zbytek funguje. Chtěl bych se proto zeptat, ještě před rozebráním dveří, zda je ve dveřích nějaká řídící jednotka, nebo jestli není závada spíše někde v kabelech mezi dveřmi. Řešil jste někdo něco podobného? Případně kde začít hledat nejdříve? Viktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Ahoj, jednotka tam je a v tomto případě bude zřejmě OK. 1. poloha - odchází spínač, můžeš ho zkusit rozebrat a vyčistit - mě to vydrželo asi 3 měsíce pak jsem za 4 kila koupil novej dveřní spínač - zřejmě bude vadný spínač v zámku nebo pločňák v něm, takže rozebrat nebo vyměnit repro - do dveří je to tažený stejným vodičem, rozdvojuje se to ve dveřích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sVikes Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Není možné aby byly poškozené kabely, které jdou skrz dveře, stává se to u Superbů? Předpokládám že kabel k repru vede přímo od rádia tak přemýšlím jestli těch více nefunkčních věcí není díky poškozeným kabelů v průchodce či jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.