alean Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Jde přez Vag nastavit automat.rosvícení světel u modelu 2005 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nechci se milit, ale co vim tak to jde jen u OII Vse ostatni pres doplnkove rele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Tak, tak, kodovat jen u OII. Superb potrebuje rele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Softy Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak, tak, kodovat jen u OII. Superb potrebuje rele. Jak presne funguje to pridavne rele?? Rozsvieti sa aj palubna doska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak, tak, kodovat jen u OII. Superb potrebuje rele. Jak presne funguje to pridavne rele?? Rozsvieti sa aj palubna doska?? otocis klickem a rozsviti se parkovacky... nastartujes rozsviti se potkavaci svetla ale palubka je zhasnuta sviti pouze kontrolka rozsvicenych svetel... palubka sviti az kdyz ovladac das do polohy rozsvicenych svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas75 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 ahoj SB pročítam si tady forum a zajimá mě to relé jaké ma čislo a jestli to staci jen nacvaknout a pak to funguje ?diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yurik Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Tak, tak, kodovat jen u OII. Superb potrebuje rele. Jak presne funguje to pridavne rele?? Rozsvieti sa aj palubna doska?? otocis klickem a rozsviti se parkovacky... nastartujes rozsviti se potkavaci svetla ale palubka je zhasnuta sviti pouze kontrolka rozsvicenych svetel... palubka sviti az kdyz ovladac das do polohy rozsvicenych svetel s tym celkom nesuhlasim, otocim kluc do polohy jeden, rozsvietia sa xenony, nastartujem (pri starte xenon zhasne) a svetla svietia...palubka nie, ako pises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Mě to teda funguje přesně jak napsal baurak. Automat je orig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yurik Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Mě to teda funguje přesně jak napsal baurak. Automat je orig. ja mam tiez origo automaticke zapinanie svetiel a xenony sa mi rozsvietia aj ked dam kluc do polohy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Zalezi na tom jak je rele zapojene. Pro xenony neni dobry pokud se pri startovani zhasnou - nici to vybojky. Bud to chce rele, ktere zapne xenony az po nastartovani a nebo ho zapojit tak, aby svitily i pri startovani - protoze maji o dost mensi odber nez klasicke halogeny, nevadi kdyz sviti behem startu. Posledni reseni je, zapojit otocny vypinac svetel tak, jak je to popsane ve schematech s dennim svicenim. Staci propojit nekolik kontaku, pridat dve diody a denni sviceni je na svete. To potom funguje tak, ze po otoceni klickem se rozsviti palubovka, parkovacky a hlavni svetla. Hlavni svetla zhasnou pri startovani a rozsviti se po nastartovani. Tohle zapojeni vyjde cca na 20Kč a funguje stejne jako nektera super RELE, za cenu 500 a vice Kc. Rele ma podle me cenu jen v pripade, kdy umi rozsvitit svetla az po nastartovani, jinak je na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Pánové toto mne zajímá :-) Bylo by záhodno číslo relé a schéma zapojení :-)))) Ale nebojte, pokud to nemáte, někde to pracně snad dohledáme :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diabolor Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Neví náhodou někdo, jak vypnout(trvale) denní svícení (superb r.v.2007). Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikulas22 Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Ahojte, nechcem zakladat nove vlakno, ale nic podobne som nenasiel. Mam S1 12/2005. Ked som ho kupil tak mi fungovalo automaticke svietenie svetiel hned po otoceni kluca, pocas startovania zhlaslo, a po nastartovani sa xenony o5 zapli. Teraz mi to nefunguje, a musim prepinat vypinac do polohy 1, cim sa mi rozsvieti aj pristrojovka. Nevravim, ze je to komplikovane zapnut svetla rucne, ale predsa, automaticky sa mi to zdalo lepsie, a hlavne som stale svietil. Dik za radu. Myslite ze to bude tym rele?? Dik za kazdu radu. M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 (editace) Nebo to může být pojistkou. Mám automatické rozsvěcování taky ale nelíbilo se mi to právě proto, že po otočení klíčem se rozsvítili xenony a při startování zhasly a pak se zase rozsvítili. To blikání není pro xenony dobré. Mělo by to svítit až po nastartování. Jinak u mě to byla pojistka s nalepeným štítkem SB17. Přikládám foto. Editováno: 7. Únor 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikulas22 Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Ahoj dik za info a foto. Dnes som sa na to pozrel, a na pozicii oznacenej SB17 ja nemam ziadnu poistku. Co je dost divne. Ja som ju urcite nevytahoval. Zeby v servise? Ale na to by nemali mat dovod. Ak by som tam aj poistku chcel dat tak neviem kolko amperovu. Tu som sa docital, ze by tam mala byt 30A poistka. http://www.dennesvietenie.sk/files/navody/NM_443-M317-3.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Musel bych se podívat co je to za pojistku ale do auta se mi nechce. Podle fotky to vypadá na modrou tak by to měla být 15ctka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikulas22 Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Tak bol som to pozriet, a ja na pozici 17 nemam mat ziadnu poistku, ta pozicia je od vyroby prazdna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Ahoj, mam stejny problem jako diabolor - mam Superb 2007 s automatickym rozsvicenim potkavacek (podle vseho uz z vyroby) a nedari se mi prijit na to, jak to vypnout. Na pozici 17 nemam zadnou pojistku. Nasel jsem rele, ktere, kdyz ho vytahnu, prestane rozsvecet xenony, ale porad rozsveci parkovacky. Kabel z toho rele se ztraci kdesi v elektroinstalaci a musel bych vsechny upevneni a izolace rozrezat, abych se dozvedel, kam vsude to vede. Jak jsem rekl, pozice 17 v pojistkach neni obsazena a odpovidajici pojistku jinde samostatne jsem nenasel (vzdy, kdyz jsem nalezl nejakou podezrelou, zkusil jsem ji odpojit). Nerad bych s tim chodil do Skoda servisu, ale jestli mi nikdo neporadi, nebudu mit asi uz jinou moznost. Zkousel jsem hledat i dilenskou prirucku apod, ale problem je, ze na internetu se pohybuje jenom nejaka stara, kde chybi posledni motory a tedy i denni sviceni... Poradi nekdo prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Pokud to někdo namontoval jen tak nějak, může pojistka chybět. Stáhni si návod na montáž, postupuj "od konce" návodu příjdeš na to. http://leteckaposta.cz/478196153 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Tenhle navod jsem pochopitelne take mel, ale je pro me nepouzitelny. Muj model to ma uz z vyroby. Nakonec jsem to nechal udelat v servisu za 500,- V jinem servisu za to chteli 3000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 aha, jinak slušnej cenovej rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 jj. Napsali me, ze to trva 2-3 hodiny a za Superba si uctuji 880,- bez DPH za hodinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carbon11 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 zdravím, a netušíš náhodou co ti s tím v tom servise udělali aby to nesvítilo?? mám taky r.v. 2007 (bez pojistky) a potřeboval bych to odpojit kvůli montáži LED denního svícení... díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carbon11 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tak jsem na to přišel, kdyby se to ještě někomu někdy hodilo... Odpojit relé označené 456 pod volantem - odpojí xenony a vytáhnou drátky ze spínače světel pin 6 - odpojí parkovačky, pin 7 - odpojí zadní světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ek-laky Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) No jo, tato varianta funguje pokud nechces denni sviceni vubec, ja bych potreboval origo denni sviceni vypnout uplne abych mohl rozchodit nove, ktere me zapne xenony az po naskoceni motoru.( Protoze se me nelibilo, kdyz po zapnuti klicku me hned naskocily xenony pri startu zhasly a pak zase zaply. Odvarilo me to uz nekolik vybojek.) Zapojil jsem vse podle navodu a ted me i po vytazeni klicku ze spinaci skrinky sviti neustale parkovacky. Mylim ze je to zpusobeno tim puvodnim dennim svicenim. Nevite nahodou nekdo kde to odpojit. Nebo je mozny, ze by to bylo aktivovany nejak pres 15 ze spinaci skrinky? Diky za rady Editováno: 2. Červen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.