Under Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Ahoj, nemůžu si vzpomenout na název tohoto songu, tak jsem melodii zapsal do not. Může se na to někdo podívat a říct mi, co to je za písničku? Jsem bezradnej. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 (editace) Tak tady to je... Editováno: 18. Březen 2012, autor: Under Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Spodku co to posloucháš? To je šílené. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 To neposlouchám, ale dřív ano a nějak jsem si na to vzpomněl. A neříkej mi spodku, taky Ti neříkám třeba candátí hlavo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 No vždyť to je v názvu Haluz :kol-28: And kekel z pekel :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.