Pastelka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Zdravím, mohl by jste mi někdo napsat jakou měla Oktávka Combi 4x4 r.v. 2002 (MR2002) Clasic výbavu.... Díky Pastelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 SI ZAVOLEJ NA sKODA CENTRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Díky od nich mám tabulku kódů výbavy vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Díky od nich mám tabulku kódů výbavy vozu. Jeden nas nemenovany kolega urobil dekoder kodov vybav z datoveho stitka...tak to tam skus nahadzat a mas . http://igorweb.org/equidec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.