Honza K Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Jak se prohloubila zima, začal jsem přemýšlet o vyhřívaných sedačkách do moji 1.6ky. Chtěl bych se vás proto zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s instalací "tepelných deček" do sedaček pod potahy. Našel jsem si postup jejich výměny, ale u Octavie (odkaz na stránky je adminem zakázán) a tak by mě zajímalo, jestli se dá něco podobného namontovat i do feldy - popř jak (věci kolem sedaček a čalounění jsou jasné, spíš co se týká zapojení). Předem díky za vaše postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K Vloženo 21. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Jak tak koukám, tak s tímhle se tady asi nechytnu takže pokud má nějaký admin volnou ruku, tak může toto téma odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.