massasin Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Ahoj, prosim o radu nefunguje mi dalkove otvirani dveri, oteviral a zaviral jsem pres pate dvere, vcera jsem auto zamkl a uz se mi odemkne pouze kufr, dvere otevrit nejdou. Ovladaci jednotka na dverich ridice taky nefunguje ani stahovani okynek, kdyz chci otevrit manualne zatahnu za kliku, vyjede mi cudl nahoru ale zase spadne a dvere otevrit nejdou. Sviti mi celou dobu kontrolka safe lock (neblika). Vite nekdo co s tim delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) buhuzel to tak jednoduchy neni, kontrolka by svitit nemela, to ukazuje na dverni jednotku u dveri ridice, ktery ale nemuzes otevrit ze dveri je potreba sundat tapec, aby ses dostal ke konektoru, zkontroloval jestli je v poradku jak sundat tapec ze zamcenych dveri ti neporadim, ale urcite to tu nekde bude pokud je jednotka spatna (treba zoxidovany konektor) tak by mohla blokovat komunikaci a ani jine dvere se neodemknou nad pedalama je v A slouplu napojena dverni kabelaz, zkus ji odpojit, jestli zacnou komunikovat ostatni dvere a odemknou se pro zacatek nez zacnes cokoliv nicit, zkus nad pedalama vymeni komfortku za nejakou pujcenou funkcni Editováno: 2. Únor 2012, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Jinak těch témat tady asi taky bude hodně. Zkus tu pohledat. Myslím si, že tyto kruté mrazy mají za příčinu hodně věcí, možná bych počkal, až se trochu oteplí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.