_Denis_ Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) Tak mně napadlo: Jak natáčíte např. akceleraci při jízdě? (záznam rychloměru) Máte mobil (foťák) na krku a natáčíte, nebo jak? (beru v potaz ty povedenější záznamy, ne ty rozmazané a nečitelné). Poněvadž plánuji chip, rád bych si udělal záznam před a po chipu.. Editováno: 6. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm2609 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 já jsem to udělal tak, že jsem si vzal kamoša vedle sebe a ten to nahrával a kvalita dobrá, jen je na hovno, že máš auto díky dalšímu člověku těžší. Jinak najdeš někde na netu určitě něco jako držák na mobil kterej by se dal uchytit na palubku a mířilo by ti to na budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Nejlepsi mas merit primo zrychleni pres akcelerometr a ne to tocit na video. Dneska to zvladne skoro kazdej smartfon jako iphone nebo neco lepsiho s androidem. Dostanes pak vystup jako ja tady. Samozrejme musis mit drzak na mobil a spravnou aplikaci. Ja to konkretne meril aplikaci gMeter pro iphone, ale je toho spousta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.