symon.tomas@live.com Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Díky. Co je VIN a kde ho najdu vím, ale nevím jak z něj poznám konfiguraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 V každém autorizovaném servise Ti to mohou zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasB88 Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 Ahoj, mám škodu octavii II 2006 - předfacelift 1.9tdi. Chtěl bych si do auta dodělat dálkové ovládání, koukal jsem na nějaké neoriginální např: https://levnealarmy.cz/komfortni-prvky/dalkova-ovladani-pro-centralni-zamykani-a-vjezdove-brany/vystrelovaci-klic/dalkove-ovladani-glk6102-g318, ale někde jsem četl že někomu stačilo pouze něco přenastavit v jednotce, koupit originální klíče a fungovalo to, proto bych se chtěl tedy zeptat jestli musím jít cestou neoriginálního dálkového ovládání nebo stačí něco pouze přenastavit v jednotce, octavka má centrál, přední 2 okýnka v elektrice a když klíč podržím na odemčení tak sjedou dolu. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.