Fanny84 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 To Standis: Ahoj, jak jsme byli domluveni, obrázek přes SZ poslat nejde, tak házím zde ten printscreen o tom, že mi vyhledávání zde na fóru fakt nefunguje. Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Mě to našlo tohle : Výsledky hledání Hledání termínu baterie superb vrácený 5 výsledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Fanny a zadáš hledání do okýnka vpravo nahoře a nebo použínáš toto: když zadáš tento termín do okýnka, tak ti to najde téma, kde se daný výraz nachází a po kliknutí na název tématu, tě to hodí na příspěvěk, kde je o tom zmíňka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Ahoooj! Hledání zadávám vždy do okýnka vpravo nahoře. Když jsem zadal to samé vyhledávání na tuto tvou doporučenou adresu: http://search.skodahome.cz/ , tak mi to našlo . Lámu hlavu nad tím, proč mi to nevyhledává přes to okýnko vpravo nahoře, ale neva, ten search.shkodahome mi to plně nyní vynahrazuje! Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.