007smudlik Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 (editace) zdravím měl bych dotaz jestli by šel do feldy 98 nacpat volant z fabie II ten třiramenák jestli to má stejnej ten tisicihran na tyči :-) Editováno: 5. Říjen 2010, autor: 007smudlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Zdravím, prosím Vás o radu - podařilo se mi koupit tříramenný volant, který je údajně na felicii a rád bych ho poslal dál, ale nikde na netuse mi ho nepodařilo najít, tak ani nevím, jestli na ni pasuje. Číslo dílu je 1J0 419 091 - což mi našlo volanty na octavii, ale nemá bag, pouze klaskson a zadní "kolečko" je jiné než u Octavie - to má číslo dílu 1U0 419 660. Poradíte? Dle prodejce kupoval přímo od TRW. Snažím se ho prodat, ale dotazy od zájemců mě uvádějí do rozpaků a začal jsem váhat, jestli je opravdu na felici. Všem předem díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Pravdou je, že pokuď je novější Felicie (98+), má jinou volantovou tyč s koncernovým tisícihranem a měl by na to pasovat skoro jakýkoliv volant z VW produkce. Několik Felicíí, které měly právě tříramínko například z fabie RS jsem znal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Já teda viděl jen felicie s klasickým dvou ramenným a čtyř s airbagem. To je jistá informace, že do felicie r.v.98 a novější jdou dát jakékoliv nové volanty? Jednu takovou totiž máme a rád bych tam nový volant z oII RS po facelitftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Jo, originál byl samozřejmě jen dvouramenný nebo čtyřramenný volant (záslepka nebo airbag). Dobře je celá tématika popsaná v tématu na feliciaklubu - až dole: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=18720 Na novou volantovou tyč nasadíš volant, ale musí se upravit ještě kroužek pod volantem - aby ti to vypínalo blinkry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Ještě bych měl takovej dotaz. Jelikož ve feldě nemám airbag, tak by mi stačil i volant bez airbagu, ale co jsem koukal na fotky na inzerátech, tak bez airbagu znamená bez středu s logem. Dá se ten středovej kryt sehnat samotnej bez bagu, nebo budu muset utrácet za zbytečnou věc, aby ten volant vypadal normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheAlty Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Zdravím mám menší dotaz ohledně Feldy mám Feldu R.V 97 a chtěl bych si vyměnit volant problém však je že nikde za boha nemůžu najít Nábu která by se vyráběla na Feldu 97 mám volant bez airbagu s kulatým krytem klaksonu je možné tam dát jiný volant nebo Nábu spokojil bych se i s novějším čtyřramenným předem děkuji za rady :) (Mám stejný volant jako je na obrázku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.